Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Érdeklődőkkel le lehet vetetni...

Érdeklődőkkel le lehet vetetni a cipőt?

Figyelt kérdés
Hirdetek egy szobát a lakásomban, ha jönnek érdeklődők, akkor para, ha megkérem őket, hogy vegyék le a cipőjüket? Hogy szokás ez?
2014. szept. 5. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem para, nálam a legtöbben megkérdezték, levegyék-e a cipőjüket, de mondtam, elég, ha nem lépnek a szőnyegre :)

Ha neked gond, nyugodtan negkérheted őket szépen.

2014. szept. 5. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Senkivel nem illik levetetni a cipőjét! Nagyon bubnkó szokás.

Töröljék meg a lábukat, és ennyi.

2014. szept. 5. 19:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha kiteszek egy nedves rongyot, hogy azon töröljenek lábat, az is para?
2014. szept. 5. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 19:19

Nem bunkó szokás, inkább az a gáz ha valaki sáros, esős időben felmegy valaki lakására, és a koszos cipőjével végigmászkál a világos padlószőnyegen.

Nyilván sürgős esetben a kiérkező mentősöknek, orvosnak nem mondod, hogy vegye le a cipőjét, de az aki szobát akar kivenni, annak magától le kéne vennie. Az megint más ha a lakásban élő eleve úgy kezdi, hogy

- gyere be, ne vedd le a cipődet kérlek...

Csak megjegyzem, 3 havonta jönnek az ügynökségtől megnézni a lakást (albérlet) és az ügynöki pasas mindig leveszi a cipőjét.)

2014. szept. 5. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézőpont kérdése, szerintem meg bunkó dolog mocskos cipővel tiszta szőnyegen trappolni, pláne más lakásában. Majd ha kiveszi a szobát, mocskolhat, ha összetakarít maga után! De ki, mit hoz magával a gyermekkorból, ugye :))
2014. szept. 5. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Megkérheted őket.

Az a tahó aki nem ajánlja fel.

2014. szept. 5. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig természetes volt, hogy felajánlom a cipőm levételét, ha valakinek a lakásába lépek (igazából picit zavar is, ha nem teszem), sokszor mondják, hogy nem kell, de szőnyegre akkor se lépnék semmiképp s esélyes, hogy nagyon szép padlóra se...

A másik oldalról az a fullkorrekt, ha van esetleg papucs, mit tudom én, biztos van, aki a hideg padlóra lépve megfázik, olyan kis érzékeny emberek vannak... De ha nincs, akkor is meg lehet kérni őket, majd szólnak, ha az valamiért nem jó nekik, van szájuk, mi pedig nem vagyunk gyurcsókok, én ezt gondolnám.

2014. szept. 5. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapló dolog, szerintem a legtöbb embernél ez alap dolog, hiába törlik meg, akkor is rajta marad egy csomó mocsok.
2014. szept. 6. 01:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ket zuhanysapka a labukra es nem kell cipot levenni. Nalunk pl gyerekorvos hozza magaval es felhuzza a cipojere az ajtoban.
2014. szept. 6. 07:27
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyire felted a lakaasod, ne is add ki mert lelakjak:)
2014. szept. 6. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!