Egyetem miatt Pesten vettem ki és hétköznap ott leszek be kell jelentenem ezt valahol, kell ideiglenes lakcímkártya? Szerződésem van az albérletről
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 22:02
1/4 anonim válasza:
Ha neked nem kell az ideiglenes lakcimkartya akkor engedd el szerintem, csak macera...
2/4 A kérdező kommentje:
Én is ìgy vagyok vele, de akkor nem büntethetnek meg ugye? Nem tudom, hogy honnan vette ezt az anyám de szerinte igen
2014. aug. 30. 22:12
3/4 anonim válasza:
Elvileg 3 hónapot meghaladó tartózkodás esetén be kellene jelentened a tartózkodási helyed, de gyakorlatilag nem foglalkoznak vele. Ha neked nem létfontosságú orvos, esetleg az egyetem miatt, akkor én a helyedben nem törném magam.
4/4 anonim válasza:
Egyébként nem is minden tulajdonos engedi meg, hogy bejelentkezz oda. Én 3 éve lakom különböző albérletekben. Volt ahol 1,5 évig laktam, de a kutya nem kérdezte, hogy be vagyok-e oda jelentve. Ráadásul ez utóbbi ingatlanirodán keresztül volt, minden le volt papírozva de ők azt mondták, hogy nem jelentenek be oda ideiglenesre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!