Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Te laknál egy ilyen albérletbe...

Te laknál egy ilyen albérletben, és kb mennyi lenne az ideális ára szerinted?

Figyelt kérdés

Van egy zárt,üres telkem ahol víz villany bent van,de nem volt eddig annyi pénzem hogy építsek rá egy házat.Most kapok majd 3millió forint örökséget,és gondoltam kellene kezdeni valamit ezzel a pénzel.Egy mobilházat raknék a telekre és azt kiadnám albérletbe.Magyarországon nem megszokott az ilyen ház,nem tudom hogy kivennék e az emberek,és hogy menyiért lenne érdemes kiadni.Szóval a lenti linken levő ház csak egy példa! Kb 25m2 teljes bútorzattal,fűtéssel stb ami a képeken van.Monorierdőn lenne (pestől kb30km) nagy kertel.

[link]

2014. aug. 24. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát ez így tényleg elég hümm-hümm. Értem, hogy pénzt akarnál látni belőle meg minden, de sajnos ez így nem egy járható út. Abban nem reménykednék, hogy bárki is kivenne egy mobilházat, pláne 30-40 km-re Pesttől.
2014. aug. 25. 02:13
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
De b***szki 25 m2-et nem lehet 3 embernek kiadni, az kìnzàs....
2014. aug. 25. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Engem érdekelne. Fizetni nem tudok. A kert őrzéséért és kerti munkákért cserébe...
2014. aug. 25. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Vegig hogy dontottetek?
2017. jan. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!