Milyen úton kell értesíteni a bérlőt (levél, személyesen, e-mail, telefon)?
Nem mondtam olyat, hogy hivatalos illem, használtam a vagy szócskát :)
pusztán -nekem- alap dolog, hogy a bérlőmet értesítem más, közvetlenebb úton is, ha valamit akarok tőle. Nincsen tartozásom, a kauciót is majd csak ezután kapom vissza.
Meg van oldva a levélátvétel, de az emberek néha elutaznak otthonról és nem tudnak teleportálni, hogy a postájukat ellenőrizgessék, tértivevényes levet pedig csak úgy nem vehet át akárki. Nem hülye vagyok, hogy magamnak gondot okozzak, de holnap ér oda a megfelelő meghatalmazás, amikor már lejár a szerződés (07.31., azaz holnap) és utólag nem sokat érek az értesítővel...
Ezért kérdeztem, hogy ilyen szűkös határidővel nem kell-e más úton is értesítenie.
Hivatalosan az állandó címedre, vagy ha van bejelentett tartózkodási helyed amiről tudomása van, oda kell tértivevényes levelet küldenie.
Mondjuk, biztos ami tuti alapon, feladhatta volna a bérleményetekbe is, hogy biztosan át tud venni. Persze amennyiben még ott éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!