Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért jó a tulajnak a határozo...

Miért jó a tulajnak a határozott időre (1 évre) szóló szerződés?

Figyelt kérdés

Csak mert minket ellehetetlenít. Munkahelyet váltottam (bolond lettem volna nem elfogadni), és sajnos ezzel meglőttem magam rendesen. Napi 3 órát utazom alsó hangon, oda-vissza. Jobban nem lehet rövidíteni az utat, kocsival a csúcsban még több idő mint másfél óra.

A lakással is vannak gondok, a tulaj is elég érdekes. De azt nem tudhattam előre, hogy hogy alakul az életem. Miért nem enged minket elköltözni? Nyilván kauciót letettünk, azt itt kéne hagyni neki, de szerintem vagyunk így néhányan, hogy 2 havi alb.díj igenis számít. Még fél évig ki kellene itt húznunk, de már annyira nagyon szeretnék közelebb költözni a munkahelyemhez!

Miért jó a tulajnak ez? Hogy kevesebb neki a papírmunka egy éven belül? Úgyis le fogunk lépni, a környéket sem szeretem. Jól fizetők vagyunk, nem késünk egyébként.

#utazás #albérlet #határozott időre szóló albérlet
2014. júl. 20. 11:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Valóban az volt, lutri. Viszont senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz 2 év, de még 2 hónap múlva sem. Többet nem megyek bele határozott időre szóló bérleti szerződésbe. Mert ez szinte olyan röghöz kötöttség, mintha saját lenne, amit nehézkesebb váltani.

Sajnos még várnunk kell a saját lakásra.

2014. júl. 21. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!