Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérletben élők, ti mennyiből...

Albérletben élők, ti mennyiből jöttök ki?

Figyelt kérdés

El kell költöznöm a családomtól, és úgy néz ki, hogy találtam egy aránylag olcsó albérletet.

50 ezer forint lesz rezsivel, közös költséggel együtt, negyedik emeleti erkélyes garzon, Veszprémben a belvároshoz közel.

A fizetésem nagyjából 125 ezer forint havonta, amiből szeretnék félre tenni 25 ezer forintot egyetemre, és azon kívül kéne kijönnöm. Vagyis, 50 ezer forintból kéne kihoznom az ételt, egyéb költségeket (wc papír, sampon, stb.), és a szórakozást.

Annyit szeretnék kérdezni titeket, hogy:

1. Milyen albérletben éltek?

2. Mennyit fizettek?

3. Szerintetek mennyiért eszik egy átlagos ember havonta?

4. Körülbelül mennyit költötök havonta egyéb dolgokra (wc papír, sampon, stb.)?

Azért lenne fontos ez nekem, mert tapasztalatlan vagyok ilyen téren, és nekem most roppant fontos az, hogy minél többet tudjak megspórolni.

2014. júl. 8. 00:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha én megoldottam a nagyon csóró egyetemista évek alatt 20-25-ből a kajálást 2 főre, akkor neked is menni fog :) Lényeg, hogy semmit se rendelj (néha azért belefér), és több napra főzz. Pl. ha csinálsz egy spagettit, azt te 2 napig tudod enni. Tervezz előre egy hetet legalább, és heti egyszer menj kaját venni.
2014. júl. 8. 11:48
 12/13 anonim válasza:
89%
Hű utolsó ... kemény éveid lehettek ! ;) De miért kellene ,hogy az övéi is azok legyenek ? Milyen élet az ,ha az ember mindent megvon magától ??? Lehet vállalni alkalmi + melót is . A 75000.- egyébként már jobban hangzik kérdező . Abból már tudsz félretenni apránként műszaki cikkre is ,ha mondjuk megtetszik valami .
2014. júl. 8. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem KELL keménynek lennie az ő éveinek is, csak leírtam, hogy ha nincs más, lehetséges ez az élet is, ennyiből :)

De ha ő kajára abból az 50-ből 35-40-et költ, akkor szerintem nem vészes.

2014. júl. 8. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!