Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért van az, hogy sok albérle...

Miért van az, hogy sok albérletnél kikötés, hogy csak diákok részére kiadó a lakás/szoba?

Figyelt kérdés

Már többször találkoztam ezzel a jelenséggel. Van munkahelyem, viszonylag jól is fizet(110-130E közt alakul, és hó elején mindig megkapom, nincs az, hogy most emiatt nem utalnak, vagy amiatt).

Nem értem, hogy miért van ez a diszkrimináció. Szerintem mindegy, hogy ki veszi ki, csak tudja fizetni.

2014. jún. 29. 09:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom miféle sztereotípia ez a diák hazajár, és keveset fogyaszt dolog. Mi ismerősökkel pont hogy elég sokat vagyunk albérletben, hétvégéken is reggeltől estig, megy a zene, gép, főzünk, mosunk.

De mondjuk tőlem is kérdezték már hogy "és hétvégén ugye nem vagy fent?"...Hát már miért ne lennék, én szobám ha már kibéreltem hagy legyek már benne.

De amúgy szerintem ahogy írtátok is, egy diák sokszor kevesebbel is beéri, meg nem hosszú távra tervez ott lenni, anyuék pontosan fizetnek, és ha mégsem, akkor könnyebb egy diákot elzavarni, mint egy családot. Meg ha többen vannak, többet el lehet értük kérni.

De mondjuk nálunk pont hogy fiatal dolgozó srácok vannak mellettem, így nem ez a szempont csak hogy fizetve legyen rendesen.

2014. júl. 5. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!