Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » VIII. kerület körúton kívüli...

VIII. kerület körúton kívüli részén élők! Megéri oda költözni? Valóban legendásan rossz a közbiztonság?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 19:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyik sem túl jó hely. A roma sok, a környezet lerobbant, bár a Mátyás teret felújították. Én nagyon megnézném a lakás ár/érték arányát, de ha nem nagyon olcsó, akkor nem venném meg / ki.
2014. jún. 16. 21:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Az egész kulapest egy retekfalva kulapesten nem jó semmi sem!
2014. jún. 17. 10:58
 13/24 A Tengerész ***** válasza:
100%
Ha a házban jók a lakók akkor nem rossz. Amúgy a környéktől nem kell félni, túl sok a rémhír. Én 60-70 évesen laktam arrafelé több mint 10 évet és SOHA semmi gondom nem volt utcán, eltekintve a kosztól. Az meg, hogy "nyócker" azt jelent(het)i, hogy nem fog agyonvágni a lakbér. Szóval megéri. Az külön előny, hogy minden üzlet ott van helyben, nem kell órákat közlekedni egy bevásárláshoz.
2014. jún. 19. 22:30
 14/24 anonim válasza:
100%
Phoenix94 én a Dobozi mellett lakom, ismerősöm pedig a dobpziban. 15 év alatt potom 6x rabolták ki ;)
2014. júl. 22. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, azért ne hidd el, amit a lelkes lokálpatrióták írnak, valójában ez a terület a legszarabb része Budapestnek.

Ez első látásra - ma már - csak a környék állapotából látszik, mióta bekamerázták, a bűnözés jórészt a házakba húzódott. A gond inkább a "lakosság" összetétele. Budapest lecsúszott emberei gyűlnek össze ezen a környéken.

Valaki írta itt, hogy a gyönyörűen felújított Mátyás tér..hát nem tudom, mit látott, talán valami természetfilmet :) Kálvária tér is rossz hely.

Nem véletlenül itt a legolcsóbbak a lakások Budapesten (a Havanna lakótelep után), nem véletlenül van az egész telekamerázva, és nem véletlenül olyan a híre, amilyen. Az tény, hogy 5-10 éve még rosszabb volt.

2014. júl. 24. 02:04
 16/24 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem a Népszínháztól felfele a külső nyócker elég tűrhető. Rákóczin sok a szálloda meg ezáltal a turista is.
2014. aug. 11. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
3: Ott nem jó. Nem gáz, hanem zavaró a viselkedésük, ha az ember állandóra ott lakik. Pl. a gyerekek rugdossák a földön az üvegeket, és az anyjuk nem szól rá. Ilyenek. Más a kulturáltságuk az ottani emberek akkora részének, ami már zavaróvá teheti az ott lakást. De persze gondos körültekintéssel tudsz nyugis lakást választani ott is. Meseszépek a lakások ott.:)
2014. aug. 18. 01:56
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Igen, a körúton kívüli rész nem igazán jó hely, bár vannak rehabilitált részei is. Olcsó albik és négyzetméterárak, de vállalni kell a rizikót, hogy ki fognak rabolni. A Rákócziból nyíló kis utcák még elég jók szerintem.
2014. aug. 19. 11:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Oke,oke 40 kilós csajnak én sem ajanlom éjfélkor az egyedul hazamenetelt,de nem kell Ennyire raparaztatni az embert,ezeken a helyeken is el egy csomó magyar,túlélik,a ház amiben vagy fontosabb,mert az,hogy az utcán amig hazaérsz mit csinál par cigánygyerek nemveszes,de ha a házban ejjel nappal duhajkodnak Kolomparek,akkor abba megkattansz. Engem a Nepszinhazban akartak kirabolni ketszer,meg a Kiss József utcában egyszer..3-0 nekem... Amugy nem mernek velem kötni,ugyhogy nemfelek,de 40kilos csajkent utolso opció lenne az odakoltozes.
2014. aug. 19. 21:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

18: A kerület 85%-ában nem kell jobban vigyázni, mint más pesti kerületekben. Én minden éjjel kint lófrálok, mert imádom.

A leggázabb városrészek a pályaudvarok környéke és az aluljárók, a szúfolt tömegközlekedési járművek, illetve ahol nincs közvilágítás, ezek pedig nem kerületfüggők.

Lehet, hogy Te lenézed az embertáraidat és evvel magadra vonzod a bajt, de velem ilyen még soha nem történt. 20 fős galerin is átsétálok gond nélkül.

2014. aug. 20. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!