Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol keressek albérletet?

Hol keressek albérletet?

Figyelt kérdés

Facebook-os csoportokban, albérlet.hu-n, ingatlan.com-on fent vagyok...

egyéb ötlet?

2014. ápr. 28. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
olx.hu, jofogas.hu, budapestalberlet.hu, alberlet.lap.hu
2014. ápr. 28. 17:16
 2/9 anonim válasza:

Szerintem sokkal eredményesebb, ha felkeresel egy ingatlanost. Vagy kettőt. Leadod, hogy milyen igényed van, és megkeresik neked a megfelelő lakást.

Én is ingatlanos vagyok, és tudom, hogy sok olyan kiadandó ingatlant veszek fel, amik fel sem kerülnek az internetre, mert az irodánknál van 5-10 olyan kereső ügyfél, akiknek első körben megmutatom, és az esetek 75%-ában közülük valaki ki is bérli. :)

2014. ápr. 28. 19:02
 3/9 Prágai Gábor ***** válasza:
Az azért nem árt szem előtt tartani, hogy az ingatlanos jutalékát is te fizeted meg! Neked kerül annyival többe...
2014. ápr. 28. 20:18
 4/9 kovpet ***** válasza:
Az ingatlanos jutalékát az albérlet kiadója fizeti. Általában az egyik hónyi kaució a díj.
2014. ápr. 28. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Ingatlanos akor is pénzt kér, ha te felkeresed, és segít neked albit találni!
2014. máj. 7. 23:00
 6/9 kovpet ***** válasza:
Ha egy ingatlanos a bérlőtől kér pénzt, akkor azzal az ingatlanossal nem szabad szerződni.
2014. máj. 8. 09:12
 7/9 anonim válasza:
Az az ingatlanos, aki pénzt kér a bérlőtől, az nem ingatlanos, hanem svindler.
2014. máj. 8. 11:59
 8/9 anonim válasza:
Üdv, engem is érdekelne, melyik ingatlanos adja ki a címeket ingyen a bérlőknek! Olx en és jófogáson is 90% ban ingatlanosok hirdetik a lakásokat, (magánszemélyként is ők vannak legtöbbször) amik nem is valósak, azt mondják már kiadták azt de jöjjön be személyesen és segítünk találni... és akkor jön az egyszeri munkadíj ami 7000-8000 ft körül forog... ezek után pedig annyit tesznek csak, hogy email-eket küldenek a címedre jobbik esetben naponta egyszer. Volt olyan, hogy egy nap 5 különböző telefonszámról ugyanaz az ingatlanos vette fel a telefont és nem utolsó sorban nagyon bunkó volt némelyik.
2014. máj. 10. 20:00
 9/9 kovpet ***** válasza:

Címlistát nem kapsz, az biztos.

Leszerződsz vele és (miután megbeszéltétek, hogy hol, milyet és mennyiért szeretnél) mutat személyesen párat. Mert ő meg a tulajokkal van szerződésben és látta már a lakásokat.

2014. máj. 12. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!