Ha van lakcím nélküli lakcím kártyám, akkor a tulaj azzal be tud ideiglenesen jelenteni az albérletbe?
Kérdező!
Ballagj be a legközelebbi okmányirodában, és személyesen érdeklődd meg! Az a legbiztosabb!!!
Az 59%-os válaszoló a általában blődségeket írogat unalmában, nehogy egy szavát is készpénznek vedd!!!
Sok sikert a gondodhoz!
# 13/13
Az lesz, köszönöm!
A hajléktalanoknak is ilyen papírja van .
De ha van a közelbe családsegítő , átmeneti szállás , menedék hely ott tudsz címet létesíteni sokk mindenben segítenek , és oda mennek a papírjaid, meg a segély ha van , kaphatsz ingyen ebédet és könyvtárjegyet is :DD
#1, #5
Létezik lakcím nélküli státusz OM álltija ki.
Az ilyen tipusú lakcimkártyáN csak a név szerepel,
és az áll rajta "Lakcim nélküli" tehát jogilag közterületi lakos.
Jelentkezz ki az albérleti cimedről és akkor kapsz.
Te azt csak hiszed.Utánna meg nem tudja kirakni az albérletbőlha nem fizet.Én még nem találkoztam olyan főbérlő vel aki megengedte volna legalábbis nekem, azt hogy bejeltkezhessek lakcímkártya szerint az ingatlanjába .Ilyen nincs.Magyaroországon legalábbis én ilyennem lmég nem találkoztam.Micsoda? Állandóra??? Látom te még soha életedbe nem laktál magyrországon albérletbe.Ha laktál volna akkor nem beszélnél ilyen hüjeségeket.Hogy jelentkezhetne be állandó lakosan egy albérletbe.Maxi ideiglenes lakcimként tartózkodási helyként vagy esetleg talán értesítési cimre,De az hogy tulajdonos vagy főbérlő engedélyezze egy vadidegen albérlőnek azt hogy lakcímkártya szerint bejelntkezenn a tulajdonosnak az ingatlanjába állandó lakosnak,hát.. én ezt a magam részéről kizárt dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!