Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hol lehet lakótársat találni...

Hol lehet lakótársat találni Budapesten?

Figyelt kérdés
Budapestre szeretnék párommal felköltözni,de egy albérletet nem tudunk ki venni,ezért keresnénk még lakótársat aki csatlakozna hozzánk és együtt ki vennék egy albérletet!

2014. febr. 4. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Keressetek kiadó szobát, ott már lesz lakótárs.
2014. febr. 4. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Azért ezt nem árt átgondolni, mert egy idegennel nem olyan jó és könnyű együtt élni. Ha van munkátok akkor tudtok egy olcsóbb albérletet szerezni magatoknak. Ha nincs munkátok, akkor meg keressetek először is.

De persze ha mindenképp lakótárs kell, akkor tele van a net hirdetésekkel ahol lakótársat keresnek, vagy ti is hirdethettek akár.

2014. febr. 4. 19:25
 3/4 anonim válasza:

Én Budapesten vagyok, csak koleszban, most szeretnék én is albérletbe menni.

Amúgy igaza van az előzőnek. Egy idegennel nem könnyű együtt élni, de a szükség nagy úr. Vannak ismerőseim akik idegenekkel költöztek egy albérletbe.

2014. febr. 5. 10:14
 4/4 anonim válasza:

Szeptembertől keresek lakótársat Budapesten. Csak lányok jelentkezését várom. Lehet egy kutya is jön velem. Írjon, akit érdekel!

18/L

2014. márc. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!