Ha a bérlőnek jeleztem, hogy kiköltözöm a lakásból egy hónap múlva, megteheti, hogy ezalatt az egy hónap alatt szinte rendszeresen mutogatja új érdeklődőnek a lakást, miközben még itt élek?
Ne haragudj #12, de te olyan disztingválatlanul írsz, hogy arra nincsen szó, nem értem, milyen alapon szólsz le mást..
" XD SD :)" ? ez mégis mi? írásjelhalmazok? te szerintem maradj csendben, és ülj le a sarokba.
A disztingvált viselkedés alap !
Mi is úgy néztük meg az albérletet, hogy az előző lakó cuccai még bent voltak. Persze a tulaj mondta neki, hogy megyünk, és valamennyire rendet rakott.
És amikor az előző albérletből eljöttünk, akkor is jöttek megnézni.
/Volt amikor az egyik fiatal párt le is beszéltük az albérletből. Kérdezték mennyit fizetünk rezsire + alb.díjra. Épp télen költöztünk, február elején. Érezték, hogy hideg van a lakásba, a régi ablakok alatt befúj a szél...és mikor meglátták a fűtés számlát leesett az álluk. Meg a lakás is le volt lakva ( a tulaj elismerte hogy a mi beköltözésünk előtt is le volt lakva). Plusz a tulaj csinált olyat, hogy a saját kulcsával bejött a lakásba 30.-án, hogy kéne a pénz rezsire + alb.díjra, holott megállapodtunk, hogy 10.-e és 15.-e között fizetünk./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!