Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Elhoznád vagy otthagynád az...

Elhoznád vagy otthagynád az albérletben az alábbiakat?

Figyelt kérdés
Ezeket mind én hoztam, most költözünk új lakásba (sajátba), ahol még semmi sincs. Az alábbiakat elhoznád vagy otthagynád, ha te vitted volna oda: mosogatószer, tisztítószerek, mosószer, öblítő, felmosó, seprű, mikroszálas portörlő, szivacsok, papírtörlők, seprű? A tulaj szerint hagyjunk ott mindent (bár ő ezt az általunk vásárolt bútorra is mondta és azt tuti nem fogjuk). Mindig rendesen fizettünk, kedvezményt sose kaptunk, olyankor se, amikor 3 hónapig nem is voltunk a lakásban.
2014. jan. 24. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amit te vettél és szükséged van rá azt vidd is el, mi is elvittük.

Viszont pl. volt eredetileg felmosó de időközben eltört - vettünk másikat, de azt nem hoztam el, csak mert én vettem. :) Amúgy is 100Ft-os tétel... De ezen kívül takarítószereket, mosóport, öblítőt naná, hogy elhoztuk.

2014. jan. 27. 02:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekünk hagyott ott az előző lakó pár dolgot, az első dolgunk volt, hogy kidobtuk és vettünk újat.

Szerintem az utánad odaköltöző is ezt tenné, akkor meg miért ne vihetnéd el?

2014. jan. 31. 01:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Már a sokadik albérleten vagyok túl.

Én mindig csak 3 dolgot hagytam ott:

1 tekercs wc papír, a legolcsóbb folyékonyszappan (pumpás) és egy kis törölköző/papírtörlő.

Amit én vittem oda, az el is hoztam. Ha pl. lecseréltem a függönyt, a régit visszaraktam. Még bizony a régi energiazabáló égőket is visszatekertem.

Az egyik kis lakásba furkáltam fel néhány polcot, azokat ott hagytam, mert a másik lakásban nem tudtam volna hova feltenni, meg talál egy apró kisasztal is ott maradt, mert már nem volt rá szükségem. De ennyi.

Naná, hogy viszem a vegyszereket, stb... nem hagyott ott fél flakon domestost... ha összeadnám hirtelen, ezeket a bontott, használatban lévő dolgokat, szerintem nem mondok keveset a 10E Ft-al.

2014. febr. 3. 12:14
 14/17 zabmester ***** válasza:
100%
Nem is értem, mi ez, hogy az új lakóknak nem lesz felmosójuk. Hát vesznek maguknak, ha kell nekik, nem? Miért a te dolgod lenne ellátni őket tisztítószerekkel?
2014. febr. 5. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
# 14 Itt az a lényeg , hogy a régit hagyja ott !! Állítsa vissza az eredeti állapotot ! De ezek elég gagyi dolgok amit a kérdező leírt :) Mondjuk ha a bútor egy konyhabútor és a régit elQurálta . Az már árban nem semmi .
2014. febr. 6. 10:48
 16/17 zabmester ***** válasza:
Ja, hát úgy értem, ha volt régi valamiből, csak én abból indultam ki, hogy ilyeneket nem szoktak adni a lakáshoz, még ha bútorozott, akkor sem. Jó, mondjuk seprű meg felmosó lehet, de a mosogatószer, öblítő, szivacs, papírtörlő, az egyértelműen fogyóeszköz, amiről mindenki magának gondoskodik. Bérlőként eleve nem várnám el, hogy ilyenek legyenek a lakásban, amikor beköltözöm, és épp így azt is képtelen kérésnek tekinteném, ha a tulaj azt akarná, hogy a sajátomat hagyjam ott, amikor elmegyek.
2014. febr. 6. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
# 16 Igaz! De ha megtetszik neki az arcszeszem, :DDDD
2014. febr. 6. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!