A kutya meg harapta az albérlőm barátnőjét, s nincs meg az oltási könyv, mit csinálhatok, vagy ők mit csinálhatnak?
Figyelt kérdés
Elvileg nem jöhetne be más ,mert csak neki adtam ki ,és senki másnak, feljelent ,vissza jelenthetem ?2014. jan. 17. 17:00
11/12 anonim válasza:
Bocsánat :D " megharapja a kutya barátnőjét " Nem az ember ragadja el a kutya ismerősét XDDD
12/12 anonim válasza:
A mi kutyánk is harapott egyszer, a területén belül, "védelemből". A szomszédunk nem tett feljelentést, mert elismerte, hogy nyakig sáros volt ebben, ellenben tudom, hogyha megteszi, mi sem biztos, hogy megúsztuk volna szárazon.
Ha az ember egy harapott sebbel orvoshoz fordul, ott el fogják kérni az állat oltási könyvét, akár macska, akár kutya, akár görény, akár bármi más harapta meg...
Na a mi oltási könyvünk meg volt, el is vitte a szomszéd a dokihoz a második kontrollnál, csak éppen az állatorvosunk elfelejtette bepecsételni az utolsó oltás dátumát. Az állatorvosnál meg volt szerencsére minden infó, illetve a chip adatainál is fel van tüntetve, hogy oltva volt, szóval nem lett belőle gáz.
Akkor lehet rendesen, ha nincs oltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!