VIII. Leonardo utcai lakás. Érdemes megnézni, vagy felejtős?
Azt mondanám érdemes megnézni. Én a neurológiai klinikára jártam órára, ami ott van a közelben. A környék nem a legjobb, de ez az utca még az "erdő széle", ez még közel van a József krt-hoz, Corvin negyedhez. A Corvin negyednél meg hát mindig pezseg az élet, sok ember jár arra.
Sokkal beljebb egyszer fordultam meg, de soha többet! Ahol a 99-es busz jár, oda nem szabad költözni, én konkrétan féltem világos nappal.
Kérdező!
Ha véletlenül lemondanál a Leonardo utcai lakás bérléséről, légyszíves küldd el nekem a hírdetés linkjét privátban!
Engem érdekel, én is pont albérletet keresek!
Nem kell ott félni, jártam arra és tök szimpi a hely!
Esetleg ha több szoba is van, társulhatunk és feleződik így a bérleti díj és a rezsi is! Köszi!
Háháhá! Fehér ember fél a leonardoban, atönőben és az összes dzsumbujosban.
Egyébként honnan veszed, hogy albi?
8- amíg nem szerzel egy kies pecót a Leonardo utcában, addig itt egy kis nosztalgia (azt mondtad, jártál arra)... hát igen, ide visszahúz az ember szíve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!