Mi van, ha nem jelentem be a t. helyet albérlet során?
Tegyük fel más lakására költözöm határozatlan időre, de állandó lakcímem vidék. Megbeszélés alapján menne a lakbér ill. rezsi. Jár valamiféle jogi kötelezettséggel, ha melléköltözöm?
Ha tart.helynek megjelölöm a címet, akkor az jár költséggel a bejelentés díján kívül? Havi/éves/akármilyen más?
Elsőnek köszönöm a részletes választ, de nem az a szokás, hogy mindent ingyen adnak. Lejár a személyim, akkor pénzért hosszabbítom. Miért is? Ugyanúgy nézek ki még mindig. Hát nem elhagytam, nem tettem tönkre, azaz nem az én hibámból kell csináltatnom. Ez ugyanolyan.
Másrészről ha t.helynek megadom az albérletet, akkor bejelentett állandó lakcímem (lakhely) háziorvosához és t.helyem háziorvosához is gond nélkül mehetek? Ez kényelmes lesz. :)
Mentek a zöld kezek.
lakcímbejelentései szabályok megsértése miatt eljárhatnak ellened.
lakhelyen történő személyi irat ellenőrzés, 1000 számra történik évente.
az is lehet, hogy semmi se lesz, ha nem jelentkezel be
Akkor mi a f****nak van tartózkodási hely megjelölési lehetőség? Ez hülyeség, amit mondotok. :)
Vaaaagy akkor nem kötelező bejelentkezni, én telibeszarom.
Köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!