Ha csak egy szobát szeretnék kivenni albérlet gyanánt, akkor ahhoz jár még valami? Ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most költöznék először albérletbe, annyira nem vagyok képben, hogyan van ez.
Az interneten nézegettem, és akkor jönnék ki a legolcsóbban, ha csak egy szobát bérelnék. Ez tök jó, de ehhez akkor jár még valami? Úgy értem, használhatnám a konyhát, fürdőszobát? Lehet hülye kérdés, sőt biztos, de nem tudom.
2014. jan. 1. 17:54
1/6 anonim válasza:
Persze, hogy használhatod, csak mivel te csak az egyik szobát bérled, nyilván vannak mások is rajtad kivül az albiban és ezeket a közös helyiségeket ők is ugyan úgy használják
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon köszönöm, bár logikus, mert hát ezek alap dolgok. Azért lepett meg, mert találtam olyat is ahol 20-25 ezerért (rezsivel együtt) hirdetnek szobát. Nem tudom milyen lehet, de sokkal drágábbra számítottam Pesten. Jó persze határ a csillagos ég nyilván, kinek milyen igényei vannak.
2014. jan. 1. 18:03
3/6 anonim válasza:
Egy barátnőm bérel így szobát 20 + rezsit fizet olyan 40-re jön ki neki. Belváros.
lehet ez az ár egy elég lepusztult szobát takar
4/6 intrepid válasza:
Annyi jár, amennyiben megegyeztek. Ha a szobát bérled, kérdezd meg, hogy az egész lakást használhatod - e, vagy meddig tart az ennyi? Mert nagyon hamar az utcán találod magad.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor majd tájékozódom.
2014. jan. 1. 18:25
6/6 anonim válasza:
Az ár nem csak attól függ, hogy milyen állapotban van a szoba. Inkább az albérlet helye a döntő. Azokban a városokban ahol egyetem van, általában drágább a nagyobb kereslet miatt, plusz belvárosnál vagy Budapesten közlekedési csomópontnál is drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!