Albérlők! Mennyi bérleti díjat kell fizetnetek havonta? Mekkora a lakás vagy ház?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 18:06
21/26 anonim válasza:
A munkahelyem cégként ad ki lakást, zuglói új építésű házban a Rákps patak partján lakások: 44nm másfélszobás 50e+áfa+rezsi,60nm-es erkélyes 60e+áfa+rezsi, a 78nm-es nagy erkéllyel 80e+áfa+rezsi,- előtte körbejártuk a zuglói bérleményeket, ezek jó árak! a reális ár alsó harmadában.
22/26 anonim válasza:
50+áfa? Milyen áfa?? :O
" havi 40 ezerért adok ki, ami rezsivel együtt olyan 50 ezer forint havonta."
16 kerületben az nagyon jó ár!! Szerencsés lehet az új lakó! Ilyenre simán fizetnék 3-4honap kauciót csak az enyém lehessen a bérleti joga :-D nem is értem hogy lehet ilyen olcsó, főleg a rezsi de a lakás is szerintem.
23/26 anonim válasza:
19. kerület, 62nm2 a lakás 45ezer + rezsi
fűtés nélkül kb. 85ezer/hó (mert még nem fűtünk) :D
24/26 anonim válasza:
"fűtés nélkül kb. 85ezer/hó"
Akkor mi a fenére költötök olyan sokat rezsi címén? Ez rengetegnek tűnik... hasonló lakás nekünk távfűtéssel együtt nincs ennyi.
25/26 anonim válasza:
23-as vagyok,
24-es válaszoló: hát 45ezer a havi díj erre rájön a 13.500 ft közös költség 6800 a tv/internet ez így alap minden hónapban. de jövünk is el innen nyáron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!