Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet/ iroda helyett földház?

Albérlet/ iroda helyett földház?

Figyelt kérdés

Jelenleg panelban lakom a családommal és egy 8 négyzetméteres szobában kellene stúdiót berendeznem :D

A nagyapám az egyetlen élő rokonom aki még normális házban lakik, és van is egy használaton kívüli kisházuk a ház oldalában (egy kb 25 négyzetméteres szoba) de oda nem mehetek, mert hogy én ne borítsam fel az ő életstílusukat. Ők már túl öregek.

Főleg az öreg új feleségével van a baj.

Mást nem tudok ahova mehetnék, a bérelhető pincék, putrik, stb, havi 25 ezertől kezdődnek, ez most pont az ösztöndíjam.

Szóval arra gondoltam, hogy egy havi műterembérlés helyett kimegyek valami erdőbe, vagy a szentendrei szigetre, vagy bárhova ami kietlen, építek egy ilyen dómot:

[link]

Bevonom ponyvával, felhordok rá földet, és ott alakítom ki a studiomat.

Van más lehetőségem? Egyszerűen élhetetlen az ország, be van rohadva, és nem normális a családom.

Azt sem értem miért nem költözünk ki a panelból, megtehetnénk.. mindenki idegbeteg, de eszükbe nem jut elköltözni egy normális helyre.

És a legjobban én érzem a hátrányát, itt nyomorgok egy 8 négyzetméteres szobában, ahol még a belmagasság is 2,5 méteres, és megőrülök. Nincs hol dolgoznom.

2013. okt. 12. 22:51
 1/7 A kérdező kommentje:

Ezt most komolyan kérdezem.

Hogyan oldjam meg?

2013. okt. 12. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ráadásul a nagyfaternál akkora kert van, hogy egy ipari csarnok is elférne ott, de nem hiszem, hogy megengedné, hogy felépítsek oda pl egy ilyen dómot. De ha igen, nyáron használhatatlan lenne.
2013. okt. 12. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az erdőben 2 nap után széthordanák a rejtett erőforrások, vagy belaknák a hobók.
2013. okt. 13. 01:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan? Hova?

0-ból nem lehet elindulni, márpedig ebben az országban sehol sem osztogatják a pénzt.

2013. okt. 13. 01:58
 5/7 anonim ***** válasza:

egyszerűbb, ha körbekérdezel ismerősök, barátok között, van-e valakinek olcsóbb, baráti áron kínált helye. illetve kérd meg, hogy ha nekik nincs, akkor kérdezzenek meg másokat, adják meg a kontaktod stb.

nekem pl. rémolcsó albérleti szobám lett így. semmi sem lehetetlen.

az épített valamivel az a gond, hogy a) széthordják azok, akik arra járnak, b) épp most próbálják szankcionálni a hajléktalan embereket, akik kunyhókat építenek - nehogy belefuss valami büntetésbe!

igen, tényleg fosch egy országban élünk, de azt ajánlom, inkább nézz körül, nyitott szemmel, hátha van olyan ismerősöd vagy ismerősöd ismerőse, aki tud segíteni.

2013. okt. 13. 02:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én meg kimegyek a Margit-szigetre, és építek valahol egy házat. Hely van.
2013. okt. 13. 03:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó nyilván nem a margit szigetre gondoltam.
2013. okt. 13. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!