Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik egyedül élnek albérletben...

Akik egyedül élnek albérletben: mennyit költötök havonta kajára?

Figyelt kérdés

2013. okt. 11. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb 30ezer Ft.
2013. okt. 11. 23:10
 2/8 anonim válasza:
5%
1 millo 300 ezer kb. mindennap 5x a nobuban eszek
2013. okt. 12. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:

kb 30-40ezret,de ebben benne van az is,hogy nagy ritkàn rendelek is valahonnan.

Főzök,több adagot egyszerre,és lefagyasztom.

2013. okt. 12. 06:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 30-40 ezer körül költök kajára havonta, ha nagyon spórolnék, akkor talán 20-25-ből is kijönnék. Ehhez hozzá tartozik, hogy ritkán eszek főttet otthon, inkább csak gyorsabbakat, mint tojásrántotta, vagy milánói, valamiféle egyéb tészta, ami két vacsira is elég. Ha komolyabbat ennék, akkor menüs helyen ebédelek, vagy rendelek. Ha hazamegyek a szüleimhez, párom szüleihez, akkor ők pakolnak fel, szóval ha nagyon elengedem magam, akkor jön csak ki 40 körül. Abba már belefér a kaja rendelés és az olyan luxus is, mint egy üveg nutella. :)
2013. okt. 12. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 30.000 körül költöttem mindenre, tisztító, tisztálkodási szereket és ételt beleértve ebbe. Mondjuk tegyük hozzá hogy vegetáriánus vagyok, és 1 kiló krumpli némileg olcsóbb, mint egy kiló hús :)
2013. okt. 12. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha egyedül vagy csak a napi pia 2 ezer : 4 liter kannás bor, két páncélos sör :)) Meg heti egy fizetett alkalmi papás-mamás 4-6 ezerig .
2013. okt. 12. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát...számlám alapján, nekem szeptemberre kb 20 ezrem ment el az evésre, másra meg nemigen költök. Bár 2x kaptam otthonról szeretetcsomagot, ami fél-1 hétig kitart.

És mondjuk túlzásokba sem estem a spórolással mert rudi, csoki, 1-1 sör belefér mindig, és lehet ésszel vásárolni, akciókat figyelni, oylankor nagyobb tételt venni, fagyasztani, meg 2-3 napokra be lehet vásárolni.

2013. okt. 13. 01:59
 8/8 anonim válasza:
15 körül költök kajára, de ha nagyon akarnám, kijönnék 10-ből is.
2013. okt. 30. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!