Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten hogyan lehetséges...

Budapesten hogyan lehetséges szobát bérelni?

Figyelt kérdés

Legalább 5 oldalt végignéztem, de az összes ilyen vérszívó dementorok ingatlanirodások hirdetései még a magámnszemély hirdetései között is ők lapulnak.

Gusztustalan, undorító emberek ezek elkérik a 7-10-15 ezer forint közvetítői díjat aztán meg menj világodra.

Tehát gondolom lehet látni mennyire kivagyok már ezekkel.

Most akkor nem értem, hogy keressek, nem tudnátok valami tippet adni?

2013. szept. 26. 13:55
1 2
 1/11 Problem? ***** válasza:
Állíts be szűrőt hogy csak magánszemélyek hirdetése jelenjen meg ha közvetítő akkor ne állj vele szóba kivéve ha csak nem ő mutatja meg a lakást,ha csak akkor akar címet mondani mikor fizetsz neki hagyd a csudába esetleg adj fel hirdetést hogy kiadó szobát keresel pontosan fizetsz stb....
2013. szept. 26. 17:27
 2/11 A kérdező kommentje:

1 - te egy eredeti kretén vagy

2 - próbáltam, de nem sok sikerrel sajnos :(

Megbízható ingatlanirodát nem tudnál ajánlani esetleg?:)

2013. szept. 26. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az irodákat. Ha fiatal vagy, akkor nézd meg egy-két főiskola/egyetem honlapját, fórumát, levelezőlistáját vagy ha útba esik akkor bent a hirdetőfalát. Iszonyatosan sok ilyen jellegű hirdetés van szerintem. És nem, nem mind hangos bulizós hülyegyerek. Van aki szorgalmas, tanulós, csak épp koliba nem vették fel (vagy nem is akart oda) és szeretne minél olcsóbban megélni ezért másokkal együtt lakik.

Valószínű csak rossz helyen keresgélsz.

2013. szept. 27. 00:44
 4/11 A kérdező kommentje:

egy linket tudnál esetleg mutatni, hogy mire gondolsz?

megköszönném:)

2013. szept. 27. 00:54
 5/11 anonim ***** válasza:

pl. alberlet.hu is jó erre a célra. Most néztem meg direkt miattad és rengeteg szoba hirdetés van ott is.

Tudom miért nehéz, mert mi is nem rég vettünk ki albérletet. Rengeteg a csaló, ezek között kell ügyesen keresgélni... persze rengeteg csalót felhívtam én is, de két mondatból kiderült, hogy csalóval van dolgom és ott lezártam és kerestem tovább és tovább. Naponta sokszor kell nézni a hirdetéseket, sokat telefonálni és előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.

2013. szept. 27. 01:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a segítséget..:)
2013. szept. 27. 01:12
 7/11 anonim ***** válasza:

"Rengeteg a csaló, ezek között kell ügyesen keresgélni... persze rengeteg csalót felhívtam én is, de két mondatból kiderült, hogy csalóval van dolgom... "

Most mit értesz csaló alatt? ingatlanirodát aki maganszemelykent hirdetett?

2013. szept. 28. 02:36
 8/11 anonim ***** válasza:
1-ső voltam.. Törlik a GOOGLE ! Ezt jelentettem :D
2013. szept. 29. 13:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintetek mennyiért lehet egy "fél lakást" kapni, szóval szobát bérelni egy olyan lakásban ahol csak egyvalaki lakik rajtad kívül. Kicsit központi helyen jó lenne, mondjuk Déli pu.-nál?
2013. szept. 29. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es:

Igen nagyjából. Amúgy alapvetően azt aki csaló, ezek pedig jellemzően az ál irodák, magánszemélyként hirdetve. Ha valaki nem akarja a lakást megmutatni csak pénzért az csaló. Ezt pedig telefonon is gyorsan ki lehet szűrni. Igaz sajnos ettől nő a telefonszámla, de hát másképp nem megy. Mondjuk manapság pár forintért lehet már mobilt hívni, szóval annyira nem nagy összeg.

2013. szept. 30. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!