Albérletben nem jár segély?
Ugyan miért fizettél, mi közöd van valaki másnak a szerződéséhez.
Amúgy nincs jogod megakadályozni a lakcímbejelentést, és a bérlő dönti el, hogy állandó, vagy ideiglenes. Egyik sem ad több jogot, konkrétan semmi jogot nem adnak a lakásra.
+4
Sajnos a helyi fűtés szolgáltató meg a társasházunk olyan , odabiggyesztik a szerződés mellé ,, ha átjelented a fogyasztót , te vállalsz garanciát a fizetésre a lakásod után, sőt ha van rajta bank hiteled be kell jelenteni és egy fedezeti kauciót letelni a bankba ,, mert ezeken az embereken ha nincsen tulajdonuk nem behajtható . Most segélyügyileg mi a különbség állandó, vagy ideiglenes lakcím között ?
Vezetékes telefonról volt szó, hogy azt minek fizetted ki helyette.
Mégegyszer: nincs jogodban a bérlő helyett eldönteni, hogy milyen lakcímet jelent be. Ha neki lakóhelyre (tévesen: állandó lakcím) van szüksége, akkor jelentse be azt. Neked semmivel sem rosszabb.
Én úgy tudom amúgy is, hogyha van két tanús bérleti szerződésük, akkor egyáltalán nem kell a bérbeadó engedélye, hogy bejelentsék magukat akármire. Ott a szerződés, ott fognak lakni, ergo még kötelességük is bejelentkezni állandóra.
A segély pedig szerintem állandó lakcímre, tehát lakhelyre jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!