Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 5 kutyával hová tudnék költözn...

5 kutyával hová tudnék költözni Budapesten, közel a belvároshoz/Petőfi hídhoz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy abszurd a kérdés...

Tudtok kiadó kertes házakról?

Autóm van, tehát nyilván a belvárosban sehol nincs ilyen hely, de 5-10 percre a belvárostól már sikítanék a boldogságtól...

Persze nem adj uram, de rögtön kellene, de úgy egy év múlva hosszabb távra beköltöznék. Nem hátrány, ha mondjuk nem valami 4 sávos út mellett vagyok...:D

Pl. a Tabán, Gellért hegy környékén viszonylag jól meg tudnám oldani a kutyasétát... (de ha tudtok bármilyen nagyobb füves helyet, ahol ez lehetséges, írjátok meg légyszi'!

Kétlem, hogy bárki most így tudna segíteni, nyilván egy ingatlanossal kellene inkább beszélnem, de mit veszíthetek, ha itt is kérdezek?

2013. aug. 13. 21:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Te gondolhatod ezt így, attól még nem biztos, hogy igaz.:)

Sőt, igazából biztosan nem igaz.

Persze, egy komondor nyilván az udvaron érzi jól magát. De rengeteg kutyafajta van, amit kifejezetten lakásban tartottak, csak néhány p.raszt úgy gondolja, hogy az ő kutyájára ez nem vonatkozik.

Mellesleg az enyémek jelenleg szabadon dönthetnek, hogy a kertben vagy a házban akarnak-e lenni.

Még a pásztorkutyám is bent szeret lenni.

Én kutyákkal foglalkozom, hidd el, bátran állíthatom, hogy önmagában az, hogy valaki lakásban tartja a kutyáját minden, csak nem állatkínzás.

2013. aug. 14. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

5 kutyával qrva nehéz lesz bármit is találnod, de nem lehetetlen.

Arra készülj fel szerintem, hogy magasabb kauciót kérnek majd és lehet, hogy amit "normál" körülmények között 50-ért adnának ki, a sok kutyára való tekintettel 65-ért adják ki neked. (Ez csak az én szerény meglátásom, én is bérlő vagyok, 1 kutyám és 2 macskám van, de ha saját kéróm lenne, bizony én is ezt csinálnám)

Ha a kutyáid tényleg ilyen terápiás meg stb. kutyák, akkor én azon a vonalon indulnék el. Mármint biztos jársz velük kutyasuliba vagy ilyen kutyás foglalkozásokra. Érdeklődjél ott az emberektől. Kutyás társaságban hamarabb fogsz találni, mint csak úgy a neten nézelődve.

2013. aug. 14. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyen kutyamániás nőktől mentsen meg az Isten minden férfit...
2013. aug. 14. 17:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi b@romarcú válaszolót...

Kedves Kérdező, elég régi a kérdésed, nem tudom jutottál-e valamire?

Egyébként valóban a nullával egyenlő sajnos, hogy találj így lakást/házat. Nekem egy kutyám van, és egy macskám, de így sem találtam 3 hónap alatt. Hiába mondtam, hogy mindkettő teljesen szobatiszta, és szocializált, ez egy nem kutyás embernek nem jelent semmit. Volt akivel odáig eljutottunk, hogy mekkora. Itt jöttek a bajok, mert elmondtam, hogy 45 kiló amerikai bulldog kislány, akire elég ránéznem ha rossz, és azonnal abbahagyja. Nem hitt nekem senki. A 2 kilós macskára is nagyon húzták a szájukat, de arra még egy-kettő azt mondta, hogy oké, de ha bármit szétszed kifizetem (amúgy is, ez egyértelmű).

Nagyon nehéz helyzetben vagy.

2013. aug. 28. 13:01
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!:)

Mondjuk egyáltalán nem sürgős, csak úgy elkezdtem gondolkodni, hogy oké, most élek a szüleimmel, utána meg innen rögtön egy kertesházba kell már költöznöm?... őőőőőő... szóval ez érdekes lesz... bár most van egy halvány reménysugaram, de az meg hétpecsétes titok, nehogy valaki lenyúlja az ötletem...:D

2013. aug. 28. 21:21
 16/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Találtál valamit? Nekem négy kutyám van, meg egyelőre házam is, amitől nem tudok megszabadulni. Így költözni még nem tudnék, de időnként keresgélek albérletet, hogy lássam mire jutnék, ha... Tényleg elég siralmas a helyzet:(
2013. okt. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!