Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 5 kutyával hová tudnék költözn...

5 kutyával hová tudnék költözni Budapesten, közel a belvároshoz/Petőfi hídhoz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy abszurd a kérdés...

Tudtok kiadó kertes házakról?

Autóm van, tehát nyilván a belvárosban sehol nincs ilyen hely, de 5-10 percre a belvárostól már sikítanék a boldogságtól...

Persze nem adj uram, de rögtön kellene, de úgy egy év múlva hosszabb távra beköltöznék. Nem hátrány, ha mondjuk nem valami 4 sávos út mellett vagyok...:D

Pl. a Tabán, Gellért hegy környékén viszonylag jól meg tudnám oldani a kutyasétát... (de ha tudtok bármilyen nagyobb füves helyet, ahol ez lehetséges, írjátok meg légyszi'!

Kétlem, hogy bárki most így tudna segíteni, nyilván egy ingatlanossal kellene inkább beszélnem, de mit veszíthetek, ha itt is kérdezek?

2013. aug. 13. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ajándékozd el a kutyákat... 5 kutyával senki sem adja ki neked a házát. Én sem adnám... ne viccelj már.. 5 kutya..
2013. aug. 13. 21:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Ilyen opció szóba sem jöhet.
2013. aug. 13. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor felejtsd el a házat.
2013. aug. 13. 21:15
 4/16 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm, 1 vélemény.:)

5 több kategóriában vizsgázott, terápiás kutyáról van szó. Nem a "felásom a kertet unalmamban" kategóriába tartoznak.

2013. aug. 13. 21:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a Hortobágyot javasolnám inkább!
2013. aug. 13. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
És a kutyák akarnak e a belvárosba költözni? jó nekik biztos?
2013. aug. 13. 21:53
 7/16 A kérdező kommentje:

ó, ha tudnád, hogy mennyit agyalok ezen...

mindkét életmódnak megvannak a maga előnyei.

Ahol jelenleg élek, finoman szólva nem kutyabarát hely. Nagyon p.rasztok az emberek, a 100 pontos engedelmességis kutyámat nem futtathatom bringával póráz nélkül anélkül, hogy 3-an be ne szólnának.

Vagy nem haladhatok el úgy egy kerítés előtt a póráz nélkül láb mellett jövő kutyámmal (aki meg se nyikkan), hogy meg ne fenyegetnének, hogy bombát dobnak a kertembe (szó szerint ezt mondta egy pasi.)

Szóval jó hely...

A többi kutyát vagy nem hordják sétáltatni, vagy nem szocializálták rendesen, ezért nem tudnak más kutyákkal játszani.

A közelben van egy erdő, ahonnan kiszabadultak a vaddisznók, többször láttam is őket, így azon a területen jó ideje nem nagyon merek sétáltatni, mert ha valami, a vaddisznó nagyon veszélyes tud lenni.

A másik irányban szerencsére csak őzeket, rókát, nyulat láttam, arra sokat járunk, ott van egy patak is, ami nagy előny a melegben.

Szóval ennyi, de az utcán igazából ugyanúgy nem mehetek egyszerre az 5 kutyával, mint ahogyan a belvárosban sem mehetnék. Egyik helyen a forgalom és a helyszűke miatt, a másikon meg az emberek miatt, akik azonnal küldik a feljelentést. (Anélkül, hogy bárkit zavarnánk.)

Ja, a faluban nincsenek köztéri kukák, így egész úton cipelnem kell a teli kutyazacsikat...

Jelenleg is úgy néz ki a séta, hogy autóba be, el egy közeli helyre, és boldogság.

Ez a városban is valahogy így nézne ki.

Cserébe ott azért rengeteg normális kutyást ismerek, bőven lenne kivel játszaniuk (nem csak havi párszor, amikor beviszem őket)...

Egyetlen kis aggályom van csak, hogy iszonyat távokat szeretnek benyargalni, és nem tudom, hogy erre mennyire lenne lehetőség, a Tabán azért nem olyan nagy például.

2013. aug. 13. 22:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a kutyának pont tökmindegy, hogy kertben él-e vagy lakásban, ez egy ezredrangú kérdés az ő életében ahhoz képest, hogy mennyi (és milyen minőségű) időt tölt a gazdájával.
2013. aug. 13. 22:15
 9/16 anonim ***** válasza:
8 hát rohadtul nem mind1, ne is haragudj... persze nem mindegy, hogy milyen kutyáid vannak... ilyen kis sz@ros csivava zsebcirkáló vagy egy németjuhász..
2013. aug. 14. 00:35
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
A kutya természetes élettere az udvar, és nem a lakás. Függetlenül attól, hogy mennyit idomítja a gazdája.
2013. aug. 14. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!