Egy kicsi garzont szeretnénk bérelni a barátommal. Kb mennyi pénzből jöhetünk ki? (Budapest)
Tudom, hogy vannak hirdetőoldalak, ahol utána tudok nézni az áraknak, de én olyanoktól szeretnék választ hallani, akik éltek már hasonló lakásban és van személyes tapasztalatuk. A hirdetők sokszor lefelé kerekítik az árakat a rezsinél. :)
Szóval, a barátommal most szeretnénk összeköltözni. Még egyikünk sem élt albérletben (ő eddig kollégiumban, én a szüleimmel), ezért nincs tapasztalatunk a keresgélésben. Mivel nincs sok pénzünk, egy kicsi, egyszobás garzont szeretnénk bérelni (lehetőleg galériával, de ez nem alapfeltétel). Nagyjából bútorozottnak kellene lennie, bár a kisebb holmikat be tudjuk szerezni. Az elhelyezkedésnél annyi lenne fontos, hogy ne a legkülsőbb kerületekben legyen, a belváros 30-35 percen belül (tömegközlekedéssel) legyen elérhető. Nem kell hiperszuper lakásnak lennie, de azért ne legyen teljesen lelakott, igénytelen.
Szerintetek így mennyi pénzből jöhetnénk ki a legolcsóbban? Élt valaki ilyen kis lakásban? Mennyi volt a költség? Köszi előre is!
" garzont jóval olcsóbban is találsz, ha keresel."
Nem, nem találtunk. De örömmel várom az ajanlatod. Amúgy meg 50-55 ezres albérletet is megnéztünk annak idején. Olcsóbb nem volt hidd el. Város széli bútorozatlan meg nem érdekelt minket. De kérlek akkor mutass egy ilyen jót. Gyanítom csak a szád jár.
Naugye... 60 ezerért adtak ki egy 2 négyzetméterrel nagyobb lakást mint amit mi 45-ért bérlünk. Tényleg marha drágán béreljük akkor 45-ért, jah, valóban... Persze, hogy jobb lenne olcsóbban vagy pláne ingyen, de a realitás talaján állva ma sem találni olcsóbbat.
De úgy látom el is hallgatott aki olyan nagy szájjal mondta itt, hogy 45-ért egy garzon az jaj de drága és annyiért már két szobás lakást kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!