Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egy kicsi garzont szeretnénk...

Egy kicsi garzont szeretnénk bérelni a barátommal. Kb mennyi pénzből jöhetünk ki? (Budapest)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak hirdetőoldalak, ahol utána tudok nézni az áraknak, de én olyanoktól szeretnék választ hallani, akik éltek már hasonló lakásban és van személyes tapasztalatuk. A hirdetők sokszor lefelé kerekítik az árakat a rezsinél. :)

Szóval, a barátommal most szeretnénk összeköltözni. Még egyikünk sem élt albérletben (ő eddig kollégiumban, én a szüleimmel), ezért nincs tapasztalatunk a keresgélésben. Mivel nincs sok pénzünk, egy kicsi, egyszobás garzont szeretnénk bérelni (lehetőleg galériával, de ez nem alapfeltétel). Nagyjából bútorozottnak kellene lennie, bár a kisebb holmikat be tudjuk szerezni. Az elhelyezkedésnél annyi lenne fontos, hogy ne a legkülsőbb kerületekben legyen, a belváros 30-35 percen belül (tömegközlekedéssel) legyen elérhető. Nem kell hiperszuper lakásnak lennie, de azért ne legyen teljesen lelakott, igénytelen.

Szerintetek így mennyi pénzből jöhetnénk ki a legolcsóbban? Élt valaki ilyen kis lakásban? Mennyi volt a költség? Köszi előre is!

2013. aug. 6. 11:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

" garzont jóval olcsóbban is találsz, ha keresel."

Nem, nem találtunk. De örömmel várom az ajanlatod. Amúgy meg 50-55 ezres albérletet is megnéztünk annak idején. Olcsóbb nem volt hidd el. Város széli bútorozatlan meg nem érdekelt minket. De kérlek akkor mutass egy ilyen jót. Gyanítom csak a szád jár.

2013. aug. 6. 12:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy lakásunk a váci utcában, tehát konkrétan a belváros közepén. 30 négyzetméter, 60 ezerért volt kiadva, és kb. 25000 volt a rezsi, ebben csak a tv/internet előfizetés nem volt benne, mert azt maguknak intézték ugye.
2013. aug. 6. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Naugye... 60 ezerért adtak ki egy 2 négyzetméterrel nagyobb lakást mint amit mi 45-ért bérlünk. Tényleg marha drágán béreljük akkor 45-ért, jah, valóban... Persze, hogy jobb lenne olcsóbban vagy pláne ingyen, de a realitás talaján állva ma sem találni olcsóbbat.

De úgy látom el is hallgatott aki olyan nagy szájjal mondta itt, hogy 45-ért egy garzon az jaj de drága és annyiért már két szobás lakást kapni.

2013. aug. 7. 04:26
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
A normális kinézetű garzonok 60 ezernél kezdődnek, ha nem peremkerületben vannak vagy gettós helyen.
2013. aug. 7. 06:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na azért a 60 tényleg túlzás. 40-50 körül már lehet találni, a 60 az már valami luxusabb garzon, mondjuk szépen felújított, légkondis. Picit kintebb de még metró vagy 7-es busz közelben 30-40 ért is van garzon. Na jó 30-ert persze jellemzően bútor nélkül vagy hiányos felszereléssel.
2013. aug. 7. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Túlzás a 60 ezer, egy belvárosi lakásért, ami teljesen felszerelt, és nincs szinte semmi rezsi? Hát szerintem nem, nézzetek körül a piacon, mit kapni ennyiért. Én béreltem az önkormányzattól majdnem ekkora lakást, ami úgy le volt pukkanva, hogy még konyhabútor, fürdőszobában mosdó stb. semmi nem volt benne, és ezért kértek 64000 forintot, és erre jött még rá a kb. 50000-es rezsi. Szóval akkor mégis mihez képest sok a 60 ezer?!
2013. aug. 7. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!