Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Életünkben először élünk majd...

Életünkben először élünk majd külön a szülőktől. Mi az, amire nem gondolnánk, de mindenképpen szükséges lesz az albérletben?

Figyelt kérdés
Valószínűleg bútorozatlan albérletet választunk, 2 héten belül költözünk. Melyek azok a tárgyak, eszközök, amik biztosan nem jutnak eszünkbe, de érdemes magunkkal vinni a költözéskor? Gondolok itt pl. olyasmire, hogy szemetes, konyhai eszközök stb. Nemrég költözők, hasonló cipőben járók, minden tanácsért hálás vagyok! Mosógépet, hűtőt és egyéb műszaki cikkeket már beszereztük. Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 2. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Még valami. Az albérlettel kapcsolatban nagyon figyeljetek oda, mindenre kérdezzetek rá. Sok konfliktus lehet később. A rezsi/albérleti díj hogy lesz fizetve, fogadhattok-e vendéget, milyen sűrűn ellenőrzi a házat, csak akkor ellenőrzi ugye, amikor otthon vagytok, a rezsit csakis úgy fizessétek, ha láttok csekket, összegbemondás alapján nehogy!, az órákat olvassátok le, nem árt tisztázni, hogy van-e tartozás rajtuk, nehogy rajtatok akarja behajtani, kutyát, macskát...tarthattok-e, ha valami elromlik, ki állja a javítás költségét...Mindenre kérdezzetek rá, ami csak eszetekbe jut, nem baj, ha azt hiszitek, hogy olyasmira kérdezni felesleges. A bérleti szerződést alaposan olvassátok át, és csak akkor írjátok alá, ha valóban minden pontjába beleegyeztek, minden pontjával egyetértetek! Mindent tartalmazzon, írassatok bele, amiben csak megegyeztek, tartalmazza, hogy milyen bútorokkal vettétek ki a házat, azok milyen állapotban voltak, az sem árt, ha mindent lefotóztok.

Ha mindezekkel tisztában vagytok, akkor bocs, nem akartam okoskodni, csak gondoltam ha először költöztök külön a szülőktől, akkor talán ebben sem vagytok túl gyakorlottak.:)

2013. aug. 3. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!