Ismeri valaki a Pillangó Hotel és Diákotthont?
Albérletet nehezen találok, ez nagyon jónak tűnik. Valaki ismeri? Tudna róla mondani 1-2 dolgot?
webcíme: [link]
Vár vagy felkel hamarabb :D
Van olyan szoba, amelyikben van egy nagy tükör, tehát ami nem a fürdőben van. Ha olyan dolog van, akkor ott is rendbe tudod szedni magad :D
És közösségi szempontból milyen koli?:D
Sok a buli, jó a közösségi élet? Filmnézések, szomszéd szobákkal való jó viszony stb... Mesélhetnétek picit a környezetről :D
Én már nem lakok ott,de mikor még lakó voltam,akkor volt többször "buli" a földszinten található kocsmaétterempizzériában,de az azóta megszűnt és szobákat építettek a helyére. Én nem sokkal ezután elköltöztem onnan (na nem emiatt :D ).
De pl. a portások/recepciósok között vannak, akikkel ellehet társalogni és így rajtuk keresztül más lakókat is megismerhetsz. Vagy pl. én kijártam cigizni az erkélyre és ott megismertem más lakókat, akikkel utána beszélgettem is többször. Vagy a konyhában is lehet társalogni csajokkal.
De szerintem ez inkább tőled függ. Én nem vagyok annyira barátkozó fajta, így nem ismertem meg ott sok embert, de voltak, akik folyton együtt jártak el bulizni.
Amikor én ott voltam, akkor:
1ágyas 55/hó
2ágyas 38/hő/fő
3ágyas 29,5/hó/fő
Nem tudom, hogy azóta változott-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!