Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ismeri valaki a Pillangó...

Ismeri valaki a Pillangó Hotel és Diákotthont?

Figyelt kérdés

Albérletet nehezen találok, ez nagyon jónak tűnik. Valaki ismeri? Tudna róla mondani 1-2 dolgot?

webcíme: [link]

2013. júl. 12. 19:03
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
szia! Az egyik ismerősöm ott lakott egy évig, egy egyszemélyes szobában. Kulturált,24 órában van portaszolgálat, ráadásul közel van a metrómegállóhoz, és egy TESCO is útba esik. Viszont nagyon kicsi volt a fürdő, és szerintem drága is, ennyiért nagyobb szobát kapsz esetleg közelebb az egyetemhez/fősulihoz, ha albérletbe mész. (és lesz saját konyhád is)
2013. aug. 4. 17:16
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen ezeket már tudom, megnéztem. És arról vmit h milyenek a lakók? Vannak-e a létesítményben vmilyen bulik stb?
2013. aug. 4. 18:58
 3/21 anonim válasza:
amikor ott voltam, nem volt annyira kolesz-hangulata, sokkal nyugisabbnak tűnt, de mivel nem laktam ott, sajnos nem tudok semmit a lakókról,vagy hogy szoktak-e rendszeresen bulik lenni:)
2013. aug. 6. 00:19
 4/21 anonim válasza:
Azt nem tudjátok, hogy kell fizetni kauciót? Vagy meg van adva, hogy mennyi a minimum hónap amit vállalni kell?
2015. szept. 20. 00:08
 5/21 A kérdező kommentje:
10 hónapra szól a szerződés,h ott laksz. Kaució 1 hónap,ha hamarabb költözöl ki, mint 10 hónap, akkor nem kapod vissza a kauciót. Ha maradsz végig,akkor dönthetsz,h a 10.hónapra számolják el a kauciót, vagy visszaadják.
2015. szept. 20. 09:11
 6/21 anonim válasza:
Köszi a választ! Olyan koli esetleg nem létezik, ahol ne kérnek kauciót?
2015. szept. 20. 10:40
 7/21 anonim válasza:
Azt tudod, hogy a WC egyben van-e a fürdőszobával, tehát külön ajtó nélkül? Vagy azért normálisan meg van oldva?
2015. szept. 30. 10:05
 8/21 A kérdező kommentje:

Ne egy táncparkettre számíts :D

A zuhanyzó és wc egyben van, ahelyiség kb. 4 nm. A legtöbb 2 ágyas szobában:

kinyitod az ajtót, bemész. Balra vagy jobbra ott egy másik ajtó, a zuhanyzó. Oda bemész és egyből ott a wc, mellette a mosdó, mellette a zuhanytálca. Nincs közöttük nagy hely, de ellehet férni. Szélessége pedig kb. a zuhanytálca+30 centi.

A szobában van 2 ágy, 2 éjjeliszekrény, 1 közös ruhásszekrény, 1 hosszú asztal + 2 szék, jobb esetben 2 asztali lámpa is van. Tv-t és hűtőt lehet kérni a portán vagy bevinni sajátot. Mindenhogy pluszpénzbe kerül. Ha jól emlékszem, akkor ha ottanit kérsz az kb. 1700 Ft/db, ha viszel akkor 1000 Ft.

2 ember könnyedén elfér benne. Teljesen lakható.

Azt megjegyezném még,hogy ha odaakarsz menni lakni, és van rá lehetőséged, akkor utcára néző szobába menj, mert a másik oldal nyáron POKOLI MELEG!

2015. szept. 30. 19:59
 9/21 anonim válasza:
Köszi! 3 ágyas szobába megyek, már csak ott volt hely. :)
2015. okt. 1. 17:36
 10/21 anonim válasza:
De most már azért leírom. Milyen már ha valaki reggel akar menni nagy wc-re, de a másik ember is készülne és használná a fürdőszobát?.... :D
2015. okt. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!