Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Pécsen egy átlag albérlet...

Sándorjános kérdése:

Pécsen egy átlag albérlet panelban kb. mennyi/hó?

Figyelt kérdés

2013. júl. 8. 23:56
 1/2 zabmester ***** válasza:

Attól függ, mekkora. Én eddig mindig másfél szobásban laktam. Kertvárosban olyan 30 ezer körül már ki lehet fogni, frekventáltabb helyeken is talán akad ennyiért, de inkább több, olyan 40 és fölötte.

Mondjuk nem tudom, hogy ez függ-e attól, hogy van-e bútor vagy nincs, az enyémek mindig bútor nélküliek voltak.

De ha felmész néhány hirdetőoldalra, akkor látni fogod te is, hogy átlagosan mennyibe kerülnek.

2013. júl. 9. 08:41
 2/2 anonim válasza:

Meg attól is függ, egyedül akarsz lakni egy lakásban vagy másokkal? Egy egy szobás lakás általában 30-35+ rezsi. Egy 2 szobást is lehet kifogni már 35-40+rezsiért, de ugye a rezsi is attól függ, mekkora a lakás, milyen a fűtés, mennyien laktok...

Húgom idén egy 2 szobásban lakott, belváros szélén, jó helyen, 45+rezsi volt, úgy emlékszem. Havonta 17-23 körül jött ki neki úgy, hogy 4-en laktak.

2013. júl. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!