Mennyit adjak bele a közösbe?
Az élet úgy hozta, hogy vissza kell költöznöm anyukámhoz. 30 évesen... szuper :(
Egy háromszobás panelban laknak. Anyu, az élettársa és a kishugom.
Én arra gondoltam, hogy mivel sokat mosok-fürdök a vízszámla felét, és a közösköltség és a fűtés harmadát fizetném.
A tv-net számla net részét is én állnám, mert sokat netezek.
Gázba is beleszállnék, de amúgy gázt nem sokat használok. De ha főzök, akkor úgy főzök, hogy mindenkinek, tehát én is vásárolok be hozzá.
Ti mit szóltok hozzá? Mennyire reális az elképzelésem? Persze, anyu azt mondta, hogy egyenlőre szedjem össze magamat, meg most bele is estem olyan munkahelyi mizériába, hogy majdnem megfelezték a fizetésem, de nem várhatom el, hogy eltartson.
Élj az anyukád által felkínálttal! Egy darabig ne fizess, ha nem kéri.
NEKI és NEKED is az az érdeked, hogy mielőbb összeszedd magad, és újra elköltözhess, nem?
Az pedig könnyebb úgy, ha félrerakhatod szinte a teljes fizud (saját kajádat álld egészben, de a többit megspórolhatod).
Ha viszont hosszabb távban, pár hónapnál továbbra gondolkodsz, vagy úgy gondolod, hogy az ígéret ellenére a szemedre vetnék, hogy ingyen a nyakukra jöttél, akkor fizess!
Egyharmad reális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!