Milyen stílust adjak a szobámnak?
Bármi ötletet szívesen várok!:)
Most narancs-citrom-szürke (bérelt, lakás de még egy jó darabig itt leszünk és a ráköltés árát is lelakhatjuk), de át szeretném festeni és új bútorokat bepakolni:)
Ami nekem úgy bejön: ez a picit amcsis lányos szoba, virágos fal mondjuk és fehér bútorok, de ugyan úgy bejön ez a "boszis" barna-lila-aranysárga és hasonló dolgok, tudjátok mire gondolok, ilyen gyertyás-álomfogós kicsit boszis szobára..:D
Amit el tudnék még színben képzelni az a barack-sárgás-rózsaszín és a türkizkék.
Bocsi, ha kicsit értelmetlenül magyarázok, de ittam kávét és kicsit bezsongtam tőle:)
Jaj még annyi, hogy gipszből van építve az egyik falra nagyon modern polcrendszer, van benne hely hifinek, tv-nek, könyveknek és ez az egész szürkére van festve. Képet nem tudok sajnos mutatni (vagyis inkább nem tudok feltölteni, mert a telefonom nem hajlandó kapcsolódni a géphez, de ez már más kategória..) de az egész falat lefoglalja és mögötte a fal narancsra van festve.
A lényeg, hogy bárkinek van kicsit lányos (de ne csupa rózsaszín és leopárd mintás mert az annyira nem szimpi), akkor szívesen várom, úgy jöhet falra ötlet, bútorozásra, dekorációra vagy bármi stílustipp:)
Nekem egyedül nem megy, mert túl sok minden van a fejemben és minden fal más stílust képviselne, ami nem illik össze, viszont a polc miatt nagyon dekoratívan meg lehet csinálni.
Bocsi, hogy hosszú lett, mint ahogy említettem, be vagyok zsongva..:)
Köszönöm!:)
15/L
Én ilyen mindenféle stilusú csaj vagyok, nekem nyáron lesz festve a szobám, elmondom milyen lesz ha ez segit. :)
A falak most fehérek és az egyik fekete virág és levél minta van, az azzal szemben lévő falat megfogom dobálni festékkel (érted, hogy értem) és ilyen, nem is tudom... "BOMM" hatást fog kelteni asszem. :D
Nem tudom mennyit segitettem de nekem ez a "BOMM" hatás nagyon bejön, linkelek képet, valami ilyesmi lesz csak szinesebb. :D
Jaj ez nagyon jó:)
Hú de kipróbálnám:D Festék bombákat dobálni a falnak, szétfröccsen és minden színes lesz:) Köszi az ötletet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!