A fogyasztás alapjáni fizetés havi elszámolást jelent akkor?
Leegyszerűsítve havi elszámolást jelent.
mondjuk szolgáltatótól függ, hogy ennek mi a módja.
Nálunk a víz, gáz bemondásra megy. Tehát én hívom fel a szolgáltatót és adom meg az óraállásokat. A gázt havi szinten, a vizet 2 havonta.
Ahogy az első írta...
Nekünk a villany és a gáz szolgáltatónk az eon...minden hónapba az adott napok valamelyikén leadom a neten az óraállásokat és minden év elején szoktak kijönni óraállást nézni.
A vizet 2 havonta olvasták,de ettől a hónaptól már a csatorna is hozzá jön így havonta jönnek leolvasni.
Amúgy átalányt bármikor kérhettek,én a meglepetések elkerülése végett egy 50ezres különbözet után inkább havi diktálósra álltam rá (mint kiderült anyós háborúból vissza maradt, fagyasztója nyomta meg a villanyórát amit ő nem használt mi meg elkértük...hát havi diktálásnál egyből észre vettük volna,hogy eléggé megnőtt a havi fogyasztásunk,de átalánynál nem tűnt fel mert nem figyeltem a fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!