Mikor fognak végre a lakásukat kiadó tudlajdonosok rájönni, hogy szolgáltatást nyujtanak, nem pedig szivességet teszenk?
"Ráadásul semmit nem kell csinálnia és csak úgy az ölébe hullik havi 60-70e"
Egy tízmilliós vagyona hozza ezt a pénzt, un passzív jövedelem. Legyen neked is, add ki és te is a semmiért kapod majd.
"Ja és mindemellet még az is elvárná,hogy újítsam fel a lakását"
Ez az ő dolga, nem a tiéd. Ha te csinálod, akkor fizesse ki vagy vonjátok le a bérleti díjból.
Ezek szerint nekem szerencsém volt idáig. Tizenéve élek albiban, idáig a 3. helyemen vagyok. Az első volt a tökéletes. A tulaj külföldön élt, az anyja volt az "ügyintéző". De valami tünemény volt. Oda fúrtam polcot, ahova akartam, azt csináltam amit akartam... a saját költségemre, de a "kötelező dolgokat" (festés, karbantartás...) a tulaj fizette, vagyis nekem kellett kevesebbet fizetnem. Itt 4-5 évet voltam, el akarta adni a lakást, de rendes volt, mert azt mondta, hogy addig maradok, amíg nem tudok elmenni.Ez kb. fél évbe telt. És a nagy átmenőforgalomra való tekintettel (leendő vásárlók, ingatlanosok heti szinten 2-3-4 alkalommal jöttek), az utolsó 3 hónapot nem kellett fizetnem. Időközben kicsi is lett a lakás, mert összejöttem a (most már férjemmel)
Aztán nagyobba már együtt cuccoltunk. Itt is jó sokáig húztuk. A lakás jó volt, a tulaj nem annyira... nem az én világom...nagyon okoskodó.... de egy évben kb. 2-szer jött ellenőrizni a lakást és a befizetett csekkeket.
Már 3. éve lakunk a mostani helyen. Kertes ház. Kutya is van. Sacc/kb. azt csinálunk amit akarunk. Az volt a tulajok megkötése, hogy mielőtt bármit csinálnánk szóljunk neki. Idáig csak 3-szor voltak. A pali víz-gáz-fűtésszerelő és amikor elromlott vmi, akkor jött. Egyébként meg nem is találkoznánk, mert átutalással fizetjük a bérleti díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!