Érdemes Békásmegyerre költözni?
Melyik oldalon van a lakás? A hegy felőli oldal sokkal jobb, biztonságosabb, mint a Duna felőli. Én a hegy felőli oldalon laktam 8 évig /12-20 éves koromig/ és úgy 16 éves koromtól kezdve éjszaka is nyugodtan sétáltam haza az utcán, vékony lány létemre. Egyébként tényleg sok a rossz arcú ember a környéken és munkanélküli is akad jó pár (volt, hogy amikor beteg voltam és lementem szerda délelőtt 10 körül az orvoshoz, tele voltak az utcák emberekkel), de a 8 év alatt egyetlen egyszer nem kötöttek belém. A Duna felőli oldalon amúgy maximum háromszor voltam a 8 év alatt, már az is árulkodó, hogy a hegy felőli oldalon karban tartott zöldterület és rendezett fasorok fogadnak amikor felmész az aluljáróból, a Duna felőlin pedig egy rettentően lepukkant piac.
Abból a szempontból jó Békásmegyer, hogy a HÉV-vel 20 perc alatt be lehet érni a "városba" (Margit híd, Batthyány tér), a belváros (Deák tér) pedig úgy 35 perc. A HÉV elég gyakran jár és esélytelen, hogy dugóba kerüljön :D A Műszakira járok és épülettől függően úgy 30-45 perc volt beérni Békásról.
Egyébként szerintem nézz körül a lakáshirdetések között, és ha sok lakást árulnak a házban, akkor kezdj el gyanakodni hogy ott valami nincs rendben.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!