Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Jogtalanul rakott ki a tulajdo...

Jogtalanul rakott ki a tulajdonos a bérleményből. Volt már valaki akivel ilyen fordult elő?

Figyelt kérdés

Történet a követező:

Határozott egy évre béreltem lakást. Volt szerződésünk, amit két tanú írt alá, de ügyvédi pecsét nem volt rajta. A szerződésbe bele volt foglalva a rendkívüli felmondási feltétel. Pl ha nem fizet a bérlő. Rendesen fizettem neki minden hónapban. Egyik pénteki napon odaadtam neki a 90 ezer forintját. Majd ezután hétfőn hívott, hogy húzzak el onnan szerdáig. Én mondtam neki, hogy semmiféleképpen sem, mivel most fizettem neki és egy hó a felmondási idő. Szerdán este jött még hat emberrel magán kívül, rám törték feszítővassal az ajtót és a hajamnál fogva kidobtak onnan. A cuccaim nagyobbik/értékesebbik felét nem tették ki és megtartották. A rendőröket kihívtam, de mire kiértek addigra a tulaj lelépett. Megtettem a feljelentést magánlaksértésért és lopásért. Egyébként a határozott egy évből volt még hátra 3 hónap. Valakivel fordult elő már ilyen eset? Ha igen, mi lett a vége? Akivel nem fordult még elő, de gondol valamit erről az is írjon légyszi. 21/L

2012. nov. 25. 10:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, olyan esetben én is ezt tenném ha a bérlő nem fizetne. De ha fizet akkor már nem baxok ki vele...
2012. nov. 26. 12:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudjon senki az első ingerült fellépésemért, de én tényleg csak ehhez hasonló tapasztalatokat szerettem volna olvasni. És tökmindegy hány kérdést teszek fel, valaki mindig támad, holott semmi rosszat nem tettem.
2012. nov. 26. 12:08
 13/15 A kérdező kommentje:

# 2/12 tegnap 13:29

Voltam az adóhatóságnál is igen. Hát volt hova mennem, de így sajnos ki kellett lépnem a munkahelyemről, mert én direkt a munkám miatt költöztem fel pestre. Onnan ahol meg lakok csak 3 óra lenne az út oda és 3 óra vissza. Most itt keresek munkát, mert ugye nem tudok másik albiba költözni, mert a kauciómat se adta vissza a tulaj, pedig nem volt tartozásom.

2012. nov. 26. 12:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom és remélem a pénzed visszakerül hozzád valamilyen úton módon. A gerinctelennek meg üzenem: majd a sorstól úgyis visszakapod...
2012. nov. 26. 18:50
 15/15 anonim válasza:
Szia! Mi lett végül az ügyből?
2016. júl. 10. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!