Jogtalanul rakott ki a tulajdonos a bérleményből. Volt már valaki akivel ilyen fordult elő?
Történet a követező:
Határozott egy évre béreltem lakást. Volt szerződésünk, amit két tanú írt alá, de ügyvédi pecsét nem volt rajta. A szerződésbe bele volt foglalva a rendkívüli felmondási feltétel. Pl ha nem fizet a bérlő. Rendesen fizettem neki minden hónapban. Egyik pénteki napon odaadtam neki a 90 ezer forintját. Majd ezután hétfőn hívott, hogy húzzak el onnan szerdáig. Én mondtam neki, hogy semmiféleképpen sem, mivel most fizettem neki és egy hó a felmondási idő. Szerdán este jött még hat emberrel magán kívül, rám törték feszítővassal az ajtót és a hajamnál fogva kidobtak onnan. A cuccaim nagyobbik/értékesebbik felét nem tették ki és megtartották. A rendőröket kihívtam, de mire kiértek addigra a tulaj lelépett. Megtettem a feljelentést magánlaksértésért és lopásért. Egyébként a határozott egy évből volt még hátra 3 hónap. Valakivel fordult elő már ilyen eset? Ha igen, mi lett a vége? Akivel nem fordult még elő, de gondol valamit erről az is írjon légyszi. 21/L
# 2/12 tegnap 13:29
Voltam az adóhatóságnál is igen. Hát volt hova mennem, de így sajnos ki kellett lépnem a munkahelyemről, mert én direkt a munkám miatt költöztem fel pestre. Onnan ahol meg lakok csak 3 óra lenne az út oda és 3 óra vissza. Most itt keresek munkát, mert ugye nem tudok másik albiba költözni, mert a kauciómat se adta vissza a tulaj, pedig nem volt tartozásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!