Egy 1 szobás lakás megéri, ha 35 000-t + rezsit kérnek érte?
Ha 30-ból kijön a rezsi, és pesti berendezett, mindennel felszerelt lakás, akkor igen.
A vidéki árakat nem tudom.
Én azt mondom nem éri meg. Nem praktikus. A tv irtó magasan van, baromi kényelmetlen felfelé fordított fejjel nézni, meg nem is egészséges. Az ágy hol van? Arra a heverőre (ülőgarnitúrára?) gondolt, hogy azon aludj? És ha nem egyedül aludnál ott, hanem a barátoddal? A szekrény? Belátni, hogy mit tárolsz benne.
És széket sem látok a konyhában, ami amúgy nagyon szép, meg az előszoba is okés.
Ha nem gond az ágy, tv, akkor vedd ki, de én azt mondom ennyiért egy ilyen lakás nem éri meg.
Ja, látom van két kis hokedli a konyhában, de ha nem lehet áthelyezni a tv-t, ha nincs egy normális franciaágy, én nem venném ki. Legalábbis nem ennyiért. Szerintem érdemes még körülnézned, biztos találsz jobbat.
Hacsak nem ragaszkodsz hozzá valamiért, pl. a környék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!