Főbérlő 4.-e óta zaklat, hogy fizessek, holott 15.-e határidő, mindezek mellett lakásban vannak problémák, nem javítja, horribilis rezsiárakat mond nekem. (?)
Tehát szép sorjában:
Szerződés szerint 15.-e a határidő a fizetésre, de ma is volt vagy 3 nem fogadott hívásom tőle, tegnap is hívott mikor fizetek. Nincs elmaradásom január óta itt lakom, gondolom megszokta hogy 3.-án fizetek. Egy garzont bérek, amely egy egyszintes sorházban található. Hétfőn fogok csak fizetést kapni.
Rezsi, egy főre, úgy, hogy fűtés rossz, tehát nappal van 2-3 óráig fűtés, februárban fizettem 37000Ft-ot, márciusban 41000Ft-ot, most 45000Ft-ot akar tőlem bezsebelni. Villanyóra stb. központi helyen van, ő lát rá. Nem akartam rinyálni, de így belegondolva ez rengeteg, első albérletem, de anyámék fizetnek rendes fűtéssel 25-30ezret 2 főre. Közösköltség 10000Ft, de nincs szemetese a háznak se semmi, nem mellesleg víz se jó, alig folyik melegvíz, csepereg, főbérlő nem óhajtja javítani, halogat. Szomszéd garzonban kiszakadt a wc helyéről, állítólag elöntötte a lakását szomszédnak, szerencse, hogy nem volt itthon... fal kivülről repedt, nagyon aggódom, mivanha rámomlik a lakás...
Nem tudom mit tegyek. Nyilván költözni, de nincs hova, juniusban fogok csak tudni, addigra lesz pénzem.
Csak laptopot, telefontöltést, lámpát használok 1-2 órát egy nap max. Mivel még konyha sincsen a lakásban beépítve, se rendes fürdő, így mosógép sincs.
100at fizetek, ez jött ki olcsón, mindenképpen albérletet akartam, nem volt más választásom nagyon.

Ha eddig mindig 3.-an fizettél, joggal gondolja, hogy most nem akarsz fizetni, pláne ez alapjan: "így fix időpontot nem adtam meg neki, annyit mondtam, ha itt a fizetés". A helyes az lett volna, hogy Józsi, igaz, eddig mindig 3.-an fizettem, de most a 15.-ei határidőt tartanám, mert akkor kapom meg a fizetést.
Nem kötelező ott lakni, ha nem megfelelő, keress másikat.

4-es, leírom, hogy mit kezdj a szar életeddel, és jelentesz. 😃
Neked szabad itt másokat sérteni (egy bajban lévőt), de ha téged szidnak, az nagy baj.

8
Kérlek emeld ki, konkrétan hol sértettem meg bárkit is.
Az meg egyértelmű, hogy a trágár, átkozódó prividet nem hagyom szó nélkül.

Egyetértek a 4-es válaszolóval.
Viszont az nagyon érdekelne, hogy ha valaki megtekint egy lakást bérlés szempontjából, akkor miért nem győződik meg arról, hogy valóban élhető, lakható, megfelelő neki benne minden.
Miért utólag gondolkodnak az emberek és fogalmaznak meg kritikákat?
Én is adok ki lakást, csak azért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!