Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingyenes lakhatás x ideig?

Ingyenes lakhatás x ideig?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy alakult az életünk hogy más miatt elvesztettünk mindenünk! Nem tudunk kihez fordulni! Fiatalok vagyunk, és ahol most vagyunk nem találunk állást, szeretnénk dolgozni, de ahhoz olyan helyen kellene lakunk( jelenleg borsod megye) van valahol lakhatás? Nem szeretnénk munkás szállásra menni, van valami megoldás? Hol lehet lakhatást igényelni ilyen helyzetben 0 Ft tőkével? NEGATIVAT AKARSZ IRNI KÉRLEK NE IRJ IDE KÖSZÖNÖM!

#munka #albérlet #lakhatás #Pest megye #Ingyen lakás #Állás szállásal
jan. 6. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak szociális szállók,ott lehet probálkozni,bár úgy tudom oda sem egyszerű bejutni. Hugom is egy ilyen helyen dolgozik Fehérváron, viszont ott csak nőknek biztosítnak átmeneti lakhatást.
jan. 7. 06:25
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Milyen végzettségetek és milyen tapasztalatotok van? Lehet hgoy tudok segíteni
jan. 7. 09:12
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor hol van a képmutató egyház? A dőzsi megy, de az Isten házát se képesek megnyitni az arra rászorulóknak.
jan. 8. 06:22
 14/20 anonim ***** válasza:
80%

A kérdésből az jön le, hogy nem egyedül kerültél bajba.

Veszprém hotelbe lehet menni, ott egy szobába tudnak titeket tenni. Igaz, részint munkásszállóként IS üzemel.De van, hogy turisták is megszállnak. Igaz, ne gondolj nagyon nagy jóságra.

Laktam munkásszállón...egyedül. A recepciósok jóindulatán múlik,hogy egyedül hagynak-e vagy sem a szobában. A dolgaid nem elzárhatóak, tehát idegen szobatárs az bizony belenézhet a dolgaidba. Saját fürdő felejtős, saját wc felejtős, ha olyan szobába mész.

Önkormányzati lakással meg az van,hogy ki tudja,meddig kell arra várni,hogy kapjon az ember lakást az önkormányzattól.

jan. 8. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Maximum azt tudom még elképzelni, hogy ha felvették legalább egyikőtöket valahova, ott fizetési előleget kértek, persze ez csak rendes bejelentett helyeken fog menni. Annyit esélyesen nem fognak adni, hogy komplett lakást béreljetek belőle, de kezdetben akkor meg kell elégedni egy szobával és lakótársakkal. A munkásszállónál azért ez is jobb, a hajléktalanságnál meg mindenképp.
jan. 9. 05:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, mit gondolnak egyes emberek, hogy ingyen bérmentve akarnak élősködni akárcsak egyetlen napot is másokon?

Nincs pénz, irány a munkásszálló. Ha tetszik, ha nem, az van.

jan. 15. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
16. Én meg azokat az embereket nem értem, akik minimálbérrel azonos összegeket kérnek el a 1.5 szobás putrijukért, a nagy elvárásaikkal, számla nélkül.
jan. 15. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 Te a kereseted nagy részéről lemondasz a tőled rosszabbul keresők javára önként? Ha meghallod hogy neked ismeretlen Kissné Marika Borsodnádasdon, Fő utca 38. szám alatti lakos 28.600 Ft. rokkant ellátást kap és összesen ennyiből kell megélnie havonta, akkor postán utalsz neki 20-50.000 Ft-t havonta?
jan. 15. 19:49
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Gondolom az önkéntességről nem hallottál még. Ez nem talált be, bocs. Az megint egy más kérdés, hogy hova rakja a kormány a nekik szánt összeget, ami az általad említett Kissnét is megilletné.
jan. 15. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Az államot hagyd ki most nem erre reagáltam, ez egy teljesen más kérdés a szociális védőháló hatalmas lyukai. Ahogy a kérdező problémája is abból adódik, hogy gyakorlatilag nincs aki egy bajba került embert egyenesbe állítana x idő alatt. De ettől ez nem a másik magánember kötelessége. Te nem hallottál arról hogy a magánlakáskiadás üzleti tevékenység, nem szociális szolgáltatás a rászorulók javára, és nem kell a bérlő jövedeleméhez igazodni? A bolti árak sem attól függnek hogy mennyit keres egy minimálbéren foglalkoztatott, hanem a beszerzési ár és a kereslet fogja kialakítani hogy mennyiért tudja eladni a terméket vagy szolgáltatást. Önkéntességet várnál el átlag családoktól ilyen mértékben? Más dolog segíteni az ételosztásnál a Máltai Szeretetszolgálatnál vagy a 90 éves szomszédnak bevásárolni, vagy tartós élelmiszert vásárolni az Élelmiszer Banknak évente Karácsony előtt, mint havi szintem jelentős összeggel támogatni egy bérlőt. Pláne, hogy halvány lila fogalmad sem lehet arról hogy annak a lakáskiadónak éppen mire kell az a havi bevétel ami piaci alapon megkaphat. Lehet hogy neki az életéhez kell azaz összeg, miért mondana le róla? Az hogy valaki ki tud adni lakást az nem azonos azzal, hogy ő Csányi Sándor féle vagyonnal rendelkezik és megengedheti magának hogy havi 80-100 ezeret csak úgy "elajándékozzon". A lakáskiadók 95%-a pedig ilyen kis magánember.
jan. 15. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!