Meleg pár hogy keressen albérletet?
Figyelt kérdés
Ugye ilyenkor az első kérdés hogy kik költöznek oda? Két 35 éves férfi, ez mennyire hátrány albérlet keresésnél, ha egyből elmondom hogy egy pár vagyunk? Normálisak amúgy és mindketten stabil munkahellyel rendelkezünk.dec. 29. 21:31
1/8 anonim válasza:
A bigott magyar társadalmat figyelembe véve inkább mondjátok azt, hogy lakótársak lesztek.
2/8 anonim válasza:
Ha ilyen félelmeid vannak, akkor Rentingo-n.
Ott tudsz csinálni adatlapot magadnak.
Nekünk nem akadály a meleg pár, de 1 szoba+hallos a kiadó lakásunk, talán 2 embernek nem jó így, állandóan 1 légtérben.
De amúgy is sokszor van írásbeli jelentkezés mostanában az internetes lakáshirdetések miatt, ahol rövid bemutatkozással jelentkezel, tehát ugyanúgy le tudod írni, mint egy adatlapon.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi ez a Rentingo jónak tűnik.
dec. 29. 22:07
4/8 anonim válasza:
Engem nem zavar senki szexuális beállítottsága, amikor ki adom a házamat. Bár én vidéken vagyok, nem BP-n. Nekem az a lényeg, hogy rendes legyen a lakó, vigyázzon az ingatlan állapotára. Erre fele nehéz ilyet találni sajnos...
5/8 anonim válasza:
Egyszerű,nem kell megmondani a főbérlőnek.
Munkatársak vagytok ennyi.
Sok embernek még előítélete van.
6/8 anonim válasza:
Szerintem úgy mint mindenki más
Jófogáson, ingatlan.com, Facebook marketplacen
Maximum majd a tulajnak elmondjátok,hogy melegség fogja át járni az otthonotokat
7/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna tökmindegy hogy ki kit szeret(az zavar ha tönkretesz nem valamit)
8/8 anonim válasza:
Nálam semmi hátrány nem lenne, azonban jelenleg nincs kiadó lakásom mert mind a kettőt lakják. Egyébként hol kerestek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!