250-300 ezerből hogyan jöttök ki saját albérletben egyedül?
Figyelt kérdés
450 forint egy liter tej.dec. 17. 14:05
11/14 anonim válasza:
Ennyi pénzből nem éri meg egyedül bérelni
12/14 anonim válasza:
#5 szobát 70 ezerért is kapsz. Ennyi a megoldás. Másokkal osztozni.
A b opcio a másodállás. Sokan csináljuk vagy fix vagy alkalmi jellegg hétvégente, éjjelente plusz munka vállalása
13/14 anonim válasza:
Egyedül lakni luxus, ahhoz prémiumabb fizetés kell, nem átlag alatti.
14/14 anonim válasza:
Kinek mi a fontos. Én is évekig -kb 6 évig-laktam másokkal, pici szobákban. A végére már totál letargikus állapotban voltam, egész nap inkább csavaroktam, csak ne kelljen otthon elviselni a lakótársakat. Aludni jártam haza. Aztán úgy döntöttem, hogy ez így hosszútávon nem lesz jó és igazából ugyanúgy nem tudok saját lakást venni ilyen árak mellett. Elköltöztem egy kis garzonba. Bár a fizetésem több, mint felébe kerül, de azóta teljesen megváltozott minden. Van kedvem főzni, újrakezdtem az egyetemet levelezőn, a mentális egészségem sokkal jobb lett. Inkább máson spórolok, de mostmár a nyugalmamat sosem adom fel 50-60 ezer forint spórolásért havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!