Állatbarát albi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Albérlet után nézelődök Nyíregyházán és borzalmasan nehéz olyat talalni ahova engednek állatot. Egy ivartalanított cicáról lenne szó aki 24/16 alszik. Találtam egy ilyen csoportot viszont ott csak keresések vannak, albérlet egy sem. Hol lenne érdemes nézelődni? Hirdető oldalakon nem találok olyan szűrőt ami csak az állatbarát helyeket mutatná. Előre is köszi.dec. 15. 21:58
1/3 anonim válasza:
Igazából totál megértem,hogy nem akarnak macskát a lakásba.
Egy kifizetett lakás egy élet munkája.
A lakásfelújítás is egy vagyon már.
A bérlő meg akár,hogy mondja bárki is,de nem fog úgy vigyázni arra a lakásra amit bérel,mint annak a tulajdonosa.
Teljesen érthető,hogy a tulajdonosnak vannak feltételei,hogy ki az aki kiveheti a lakását
2/3 A kérdező kommentje:
Persze ez egyértelmű. Viszont macska és macska között is van különbség úgy gondolom. Illetve 100% felelőséget vállalok érte minden értelemben ahogy azt egy felnőtt ember. A kérdésem csak annyi volt, hogy hol találnék könnyebben albérletet. De azért köszi!
dec. 16. 09:43
3/3 anonim válasza:
Én Rentingon találtam albérletet ciciával. Igaz budapesten, ott nagyobb azért a választék. Ha nincs kifejezetten odaírva, hogy állat nem jöhet érdemes rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!