Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha lenne 26 millio megtakarita...

Ha lenne 26 millio megtakaritasotok es kulfoldon dolgoznatok, de mindenetek Budapest. Megtennetek hogy 1 teljes evre felfuggesztitek magatokat a munkahelyen es bereltek lakadt Bp-en?

Figyelt kérdés
nov. 26. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

8-as vagyok

Most nézegettem házakat Zalában.

30 millióért találtam egy tökéleteset, 68m2 családi ház.

Kívül belül teljesen felújítva, jó adottságú telek, szép dombokra néző kilátással

12km-re Zalaegerszegtől

nov. 27. 10:18
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nem
nov. 27. 10:34
 13/21 A kérdező kommentje:

Koszi a valadlszokat...akik vasaroltak elozo evekben allampapirt azok meg iden es jovore kapnak 17-19 szazalekot...

Olvass utana.

Ebbol mertem leirni az evi 2 millio kamatot.

Nyilvan, ha sporolnek, akkor eszembe se jutna ilyenre vallalkozni. Nyilvan 6 millio foribttal kalkulaltam hogy ennyi lakhatassal etellel egyebekkel elmegy.

Nem tudom, miert tetszik annyira Budapest.

Szeretem a munkamat. Bizrosan visszavennenek a munkahelyemre.

Es csak egy ev menne el az eletembol.

Es ha azt nezem, ezt a 26 milliot nem 10, 15+ eve takaritottam meg, hanem 5, 6 evbe tellett es itthon is koltottem, nem sporolok...

nov. 27. 12:13
 14/21 A kérdező kommentje:
En is dolgoznek BPesten, de ott nem kapnek annyi penzt mint itt kulfoldon.
nov. 27. 12:14
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Szóval ha munkát vállalnál Pesten, nem is nagyon kéne a megtakarításhoz nyúlni.

Hát figyelj. Én örülök hogy eljottem onnan, és Magyarországrol. De ha akarsz menj haza 1 évre, aztán meglatod. Bár én inkább azon lennék hogy sporoljak meg és ha tényleg annyira Pestre akarnék menni akkor ott vennék egy házat.

nov. 27. 22:52
 16/21 anonim ***** válasza:
46%
Ez annyira egyéni célok, életstílus... stb., függvénye, kinek mit jelent az az kereset / életszínvonal, ami miatt megy vagy marad. Az se mindegy, mit hagy az ember az országban, családot, barátokat, vagy pont örül neki, ha tőlük is nyugta lesz, vagy magányos és új lapot remél kezdeni. A "több pénz" is mást jelenthet. Van ismerősöm, aki azért ment külföldre, mert itt éhen halt volna, és van, aki kifejezetten jól keresőként volt elégedetlen.
nov. 28. 04:06
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként ez az egy évre felfüggesztem magam és felélek némi tartalékot... Szerintem sosem jó ötlet. Max. ha nagyon ki vagy égve és megteheted, hogy pihenj, vagy valami értelmes dologra tudod fordítani, pl. kijársz egy képzést, indítasz egy vállalkozást, szülsz egy gyereket... :) De anyagilag visszavet pár évre, a munkába, szociális életbe is nehéz lesz visszatérni, a szakmai fejlődés is elhúzhat melletted (ha pl. szoftverekkel dolgozol). Olyan, mint amikor rendszeresen futsz, aztán kihagysz pár hetet és utána csak dupla annyi alatt tudod visszahozni a kondidat. Ráadásul azt mondod, hogy szereted a munkádat. És Budapesten mit szeretsz, mit köt oda? Ott nem lehet hasonló állás találni?
nov. 28. 05:34
 18/21 anonim ***** válasza:
73%
Mit csinálnál abban az egy évben Budapesten? Szerintem annyira azért nem jó város, hogy az ember csak úgy tengődjön ott egy évig, ahhoz viszont jó, hogy tökéletesen kiessen a munka világából és utána hatalmas sz*pásnak élje meg a visszaállást.
nov. 28. 09:16
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
"Akik az előző években vásároltak állampapírt" - ez a kulcsa! Azok 5-7 éves PMÁP papírok és az előző évi infláció + 1-2,5% kamatprémium alapján kamatoznak. Ezek az idei évvel ellentétben jövőre nem fognak 17-18% kamatot fizetni. A pillanatnyilag vásárolhatóak ha jól emlékszem valahol 5-7% körül kamatoznak.
nov. 29. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

Életem legszebb napja volt, amikor bepakoltam a holmimat a kocsiba és hazaköltöztem Budapestről. Ráz a hideg, ha menni kell oda valami miatt, okádék hely.

Egy szép helyen viszont lazán ellennék egy évet vidéken, kertészkedni, ilyenek. Ja, ez az életem.

dec. 2. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!