Ha lenne 26 millio megtakaritasotok es kulfoldon dolgoznatok, de mindenetek Budapest. Megtennetek hogy 1 teljes evre felfuggesztitek magatokat a munkahelyen es bereltek lakadt Bp-en?
8-as vagyok
Most nézegettem házakat Zalában.
30 millióért találtam egy tökéleteset, 68m2 családi ház.
Kívül belül teljesen felújítva, jó adottságú telek, szép dombokra néző kilátással
12km-re Zalaegerszegtől
Koszi a valadlszokat...akik vasaroltak elozo evekben allampapirt azok meg iden es jovore kapnak 17-19 szazalekot...
Olvass utana.
Ebbol mertem leirni az evi 2 millio kamatot.
Nyilvan, ha sporolnek, akkor eszembe se jutna ilyenre vallalkozni. Nyilvan 6 millio foribttal kalkulaltam hogy ennyi lakhatassal etellel egyebekkel elmegy.
Nem tudom, miert tetszik annyira Budapest.
Szeretem a munkamat. Bizrosan visszavennenek a munkahelyemre.
Es csak egy ev menne el az eletembol.
Es ha azt nezem, ezt a 26 milliot nem 10, 15+ eve takaritottam meg, hanem 5, 6 evbe tellett es itthon is koltottem, nem sporolok...
Szóval ha munkát vállalnál Pesten, nem is nagyon kéne a megtakarításhoz nyúlni.
Hát figyelj. Én örülök hogy eljottem onnan, és Magyarországrol. De ha akarsz menj haza 1 évre, aztán meglatod. Bár én inkább azon lennék hogy sporoljak meg és ha tényleg annyira Pestre akarnék menni akkor ott vennék egy házat.
Életem legszebb napja volt, amikor bepakoltam a holmimat a kocsiba és hazaköltöztem Budapestről. Ráz a hideg, ha menni kell oda valami miatt, okádék hely.
Egy szép helyen viszont lazán ellennék egy évet vidéken, kertészkedni, ilyenek. Ja, ez az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!