Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha kiadáshoz újítanád fel a...

Ha kiadáshoz újítanád fel a lakásod, akkor van olyan stílus amit kifejezetten preferál egy átlag ember, vagy szimplán újítsam fel a saját ízlésem szerint?

Figyelt kérdés

Pl ha nekem a zuhanyzó a preferált, de az hátrány e kiadásnál

Vagy a fehér falak

Vagy érdemes e klímát és mosogatógépet szereltetni bele vagy sem?Ezek az átlag bérlők szemében mennyire fontosak?

nov. 11. 13:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

Meg is őrülnék egy olyan lakásban, ahol minden fehér. Nálunk sárga, narancs falak vannak, és ez is egy szempont volt a választásnál, hogy ebbe a lakásba jó volt belépni, nem egy steril kiállítóterem.

Az meg hülyeség, hogy egy pötty miatt ki kell festeni az egészet, saját lakásban sem dobsz el mindent és rohansz kifesteni, ha egy csepp valami a falra fröccsen.

Hosszú távú lakónál X évenként tisztasági festés, rövidebb távú lakónál pedig kiköltözés előtt, hogy foltmentesen adja vissza a lakást, ennyi.

nov. 14. 16:33
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

11# ízlések és pofonok. Én biztos nem mennék sárga lakásba, az meg végképp kibszná a biztosítékot amikor a plafon is színes. Krva jó lehet egy gccisárga dobozba élni.

Semmi baj nincs a fehér falakkal csak ne legyen minden más is fehér vagy az a sápadtbarna szürke parketta is irritál.

Attól még hogy fehér a fal, lehet meleg hatása a lakásnak tölgyparketta vagy nyírfaszínnel. Színes bútorokkal stb.

Ami még irritál engem amikor a fürdőben és a konyhában ugyanaz a falicsempe van. Hányadék. Vagy egyáltalán fürdőszobacsempe a konyhafalon undorító.

nov. 15. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!