Buta embernek nem adom ki. Lehet gyereke és állata is, de az unintelligencia nálam redflag.
Természetesen a megfelelő kérdéseket kell feltenni neki ahhoz, hogy ez kiderüljön.
Én azt bírtam, amikor jó hátterű kutatómérnökként el akartam adni a lakásaimat, hogy vegyek egy megfelelőbbet és kisgyerekkel albérletbe akartam menni erre az időre. Jó állás, cuki gyerek, stabil háttér, akárhány havi kaució, majdnem fél évig kerestem lakást, mire valaki hajlandó volt kiadni. Ötmilliószor hallgattam meg, hogy “hááát, mi inkább egy fiatal párra gondoltunk”. Egyszer visszakérdeztem, hogy és mi van, ha a fiatal pár hirtelen lebabázik? - Remélem, nem. - közölte a fiatal hölgy a vonal végén… Tehát lakáskiadók, figyelem! Ha fiatal párnak szeretnétek kiadni, feltétlenül tegyétek hozzá, hogy legyenek meddők, de még jobb, ha aszexuálisak, és akkor a szomszédokat is békén hagyják a szenvedélyükkel! :D
Akit nagyon érdekel esetleg, elárulom, hogy még fél év után is egy irtó lepukkant lakást sikerült csak kivennünk, nem is néztem azt a kategóriát (200-300 ezer között kerestem), bele kellett nyomnom egy milliót, új mosógép (mert a sajátom, egy böszmenagy mosószárító nem fért be), a konyhabútort le kellett cserélnem+ vízvezetékszerelés), mert nem volt hely a mosogatógépnek. Saját kezemmel sikáltam le minden négyzetcentiméterét, olyan retek volt. De eddig ahányszor albérletben laktam az életem során, mindig jobb állapotban adtam vissza a lakást a bekerülésinél, úgyhogy nem fáj a szívem azon marhákért, akik “fiatal párokat” keresnek helyettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!