Ne legyen terhes,ne legyen gyereke,ne legyen háziállata,ne legyen büdös,mert aki büdös az igénytelen,aki igénytelen az nem figyel oda a lakás állapotára.
Ne legyen kopasz.
A bőrszíne ne térjen el az én bőrszínemtől, semmilyen árnyalatban
3#
Nem bízok a kopasz emberekben, szerintem megbízhatatlanok.
Az aki a haját nem tudta fenntartani a fején,hogy tudna fenntartani egy egész lakást.
Ne legyen cigány, ne legyen háziállsta, ne legyen gyereke, ne legyen magyarul nem beszélő külföldi, ne legyen igénytelen, büdös.
+ Ha nyomulós, azonnal lefoglalná, azonnal fizetné, nem is néz másik helyet, az nekem mindig gyanús, nagy redflag.
Legyen fizetőkepes. Felőlem lehet ukrán, román, arab, kisgyerekes. (megfelelő szerződéssel mindenre van megoldás csak szólok.)
Kutya is jöhet, meg macska is. Legyen rend, tisztaság, normális munkahelye, fizetőkepes legyen,es ne drogos meg szervezzen óriás bulit a házban. Kb ennyi.
Itt meg gondolom behazudtátok, hogy igen-igen! https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12809564-ki..
Mi személyes benyomás alapján. Inkább beszélgetek egy szimpatikusabb jelölttel min.egy órát, hogy belássak az álarc mögé. Minden eddigi bérlőnkkel megtaláltuk a hangot így és win-win lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!