Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyan valasztod ki a berlodet?

Hogyan valasztod ki a berlodet?

Figyelt kérdés

Mi a folyamat?

Mik a feltetelek?

okt. 31. 15:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Ne legyen terhes,ne legyen gyereke,ne legyen háziállata,ne legyen büdös,mert aki büdös az igénytelen,aki igénytelen az nem figyel oda a lakás állapotára.

Ne legyen kopasz.

A bőrszíne ne térjen el az én bőrszínemtől, semmilyen árnyalatban

okt. 31. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Legyen fehérbőrű, legyen munkája, ne legyen gyereke és állata, ne dohányozzon.
okt. 31. 17:53
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
#1: A kopasz miért gond? Nekem van egy ismerősöm, tök értelmes, diplomás srác, de genetikai betegsége van, ezért kopasz. Egy kopasz verőlegénynek én sem adnám ki, de én inkább akkor gyúrósnak nem adnám ki, nem kopasznak.
okt. 31. 17:55
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

3#

Nem bízok a kopasz emberekben, szerintem megbízhatatlanok.

Az aki a haját nem tudta fenntartani a fején,hogy tudna fenntartani egy egész lakást.

okt. 31. 19:46
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Ne legyen cigány, ne legyen háziállsta, ne legyen gyereke, ne legyen magyarul nem beszélő külföldi, ne legyen igénytelen, büdös.

+ Ha nyomulós, azonnal lefoglalná, azonnal fizetné, nem is néz másik helyet, az nekem mindig gyanús, nagy redflag.

okt. 31. 19:47
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Engem csak az érdekel hogy fizessen meg vigyázzon a berendezésre. Felőlem dohányozhat, lehet 54 kutyája vagy hallgathat hajnali kettőkor zenét, nem érdekel. Volt egy albérlőm, sosem fürdött, mindig ne volt húzva nála az összes redőny, de mindig előre kifizette az egész évet!
okt. 31. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

Legyen fizetőkepes. Felőlem lehet ukrán, román, arab, kisgyerekes. (megfelelő szerződéssel mindenre van megoldás csak szólok.)

Kutya is jöhet, meg macska is. Legyen rend, tisztaság, normális munkahelye, fizetőkepes legyen,es ne drogos meg szervezzen óriás bulit a házban. Kb ennyi.

okt. 31. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Lehetőleg egyedül legyen vagy párban.
nov. 1. 02:24
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Hajlandó legyen aláírni a közjegyzői szerződést, jó, ha van befogadó nyilatkozata családtagjától (mert úgy moratórium esetén is kirakható), normális legyen. Hát igen, kisgyerekes, àllatos, dohányzós vagy egyéb okból nem kívánatos elem el lesz küldve.
nov. 2. 16:23
 10/14 anonim ***** válasza:
19%

Itt meg gondolom behazudtátok, hogy igen-igen! https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12809564-ki..

Mi személyes benyomás alapján. Inkább beszélgetek egy szimpatikusabb jelölttel min.egy órát, hogy belássak az álarc mögé. Minden eddigi bérlőnkkel megtaláltuk a hangot így és win-win lett.

nov. 2. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!