Azok akik feketén adnak ki lakást és utalással fogadják a pénzt nem félnek?
Figyelt kérdés
Eddig 4 albérletben laktam, ebből 3 Magyarországon volt. Egészen biztos vagyok benne, hogy egy tulaj sem adózott mert tettek erre utaló megjegyzést. Noha nyilván nem az én dolgom, és soha nem is toltam fel senkit és nem is tenném, pedig egy tulaj igazán paraszt volt, de elgondolkodtam, hogy ők amúgy nem félnek hogy kapnak valami ellenőrzést vagy ilyesmi? Vagy ez csak akkor történne meg ha valamelyiket fel nyomtam volna a navnál?okt. 27. 10:03
1/2 anonim válasza:
Elég szomorú hogy ha nem adóznak, nyugaton le is csuknák őket.
2/2 anonim válasza:
Nincs köze a NAV-nak mezei állampolgárok számlaforgalmához, ezek szigorúan védett személyes adatok.
Csak ha nyomoznak valaki ellen vagy behajtanak tőle, akkor kapják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!