Önálló ház olcsón, de régimódi, vagy minigarzon, drágább de letisztult?
Háznak mennyi lenne a rezsije? Főleg fűtési szezonban?
Ház jobban hangzik így elsőre.
3
Most ez a kérdés szempontjából egyáltalán nem lényeg hogy hol van, mert nem erre vonatkozik a kérdés.
6
Nemtudom hogy tudnék e udvar nélkül élni, ilyen közel másokhoz. Ráadásul alkalmazkodni is kell, pl ne legyen buli, ne legyél hangos, nem lehet kutyád stb. Én olyan ember vagyok, aki nemigazan szereti mások "közelségét"
Ház: télen felszórni a járdát, ha csúszik, füvet nem tudom, hogy kell-e nyírni, van-e fűnyíró, fát felhasogatni (ha rendelsz konyhakészet, az drágább), gyújtóst vágni, van ezekkel tapasztalatod? Biztonságos a füstelvezetés? Én 56 évesen nőként egymagam nem biztos, hogy bevállalnám.
20 m2 iszonyú kicsi.
Lehet kihúznék egy évet a garzonban, és váltanék nagyobb lakásra a helyedben.
En a hazat valasztanam. Ha alberlet akkor nem szempont hogy regi vagy uj, ha a regi nem azt jelenti hogy 60 ezer havont kifuteni mert nem zarnak az ablakok rendesen :D
Laktam tarsashazban es alig vartam hogy kerteshazba koltozhessek. A szomszedok kiidegeltek a horkolassal(igen, azt is lehetett hallani) , bulizassal, hangos tvnezessel.
Attól függ, a ház mennyire van szigetelve, és mi fűti... valamint a garzon panel e, és ha igen átesett e a panelprogramos felújításon...
Rohadtul nem szeretek télen fázni az otthonomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!