Hogy lehet albérletet talàlni? Nem Budapest , vidéki vàros.
Ahol eddig kerestem: ingatlanos oldalak, albérletes oldalak. Helyi Facebook csoportok, Facebook Marketplace. A városban helyi hirdetések amik ki szoktak lenni tève.
Hol lehetne mèg?
Ingatlanközvetítő iroda segítsègét nem szeretném, ott àtlag 40-50 ezerrel többi kerülnek a lakások.
Ami kimaradt. 36 éves, dolgozó, egyedülálló nő vagyok. Nem dohànyzom, nincs háziállatom, nem èlek bulizós életvitelt.
Nemtudom mi lehet a gond velem.
Nem igazán találok, vagy amit talàlok másnak adjàk oda mert sok a jelentkező.
Volt ahova oda hívtak 6 embert egyszerre úgy választottak. Pedig itt is úgy mentem már volt nálam pénz , komoly szándékkal.
Olyanok is vannak ami igen már túl drága nekem, de egy főre nincs is szükségem 1 + 2 fél szobára vagy 3 szobás házra, azok érthető hogy dràgábbak.
Esetleg már szobát is gondoltam , hogy keresek de női lakótárssal. Erre betámadt pár férfi….
Nincsenek túl jó tapasztalataim
Az egyetemi albérletekkel az a baj, akiket hívtam nem akartak idősebb lakótàrsat csak korukbelit.
Nagyon nincs szerencsém
Van, de másnak adjàk ….
Mint mikor odahívtak 6unkat
Vagy mint mikor nemtudtam azonnal ugrani mert dolgoztam és mire végeztem oda adták másnak… vannak dolgok :(
Ezek àtlagos àrak az ekkora lakásra nem irreálisan olcsó/ legolcsóbb.
Ettől drágább nem fér bele biztonsággal. Meg ahogy írtam is értelme sem lenne, hogy egyedül 3 szobásat béreljek ki, még ha anyagilag kiszorítom rá akkorse.
Lehet rossz az időzítésem vagy nemtudom.
Nincs autóm így nem igazán megoldható máshonnan a munka, hajnali kezdés stb. Még van egy hónapom talàlni.
Végső megoldás ha kiveszem a nagyobbat aztán én keresek oda egy nő lakótàrsat, hogy mégis megoszlanak a költségek akkor. Munka miatt meg én keveset leszek otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!