Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogy lehet albérletet talàlni?...

Hogy lehet albérletet talàlni? Nem Budapest , vidéki vàros.

Figyelt kérdés

Ahol eddig kerestem: ingatlanos oldalak, albérletes oldalak. Helyi Facebook csoportok, Facebook Marketplace. A városban helyi hirdetések amik ki szoktak lenni tève.

Hol lehetne mèg?

Ingatlanközvetítő iroda segítsègét nem szeretném, ott àtlag 40-50 ezerrel többi kerülnek a lakások.

okt. 5. 11:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ami kimaradt. 36 éves, dolgozó, egyedülálló nő vagyok. Nem dohànyzom, nincs háziállatom, nem èlek bulizós életvitelt.

Nemtudom mi lehet a gond velem.

okt. 5. 11:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De mi a gond, hogy nem is találsz hirdetést, vagy túl drága, vagy megnézed és tetszik, de nem neked adják ki végül?
okt. 5. 12:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem igazán találok, vagy amit talàlok másnak adjàk oda mert sok a jelentkező.

Volt ahova oda hívtak 6 embert egyszerre úgy választottak. Pedig itt is úgy mentem már volt nálam pénz , komoly szándékkal.

Olyanok is vannak ami igen már túl drága nekem, de egy főre nincs is szükségem 1 + 2 fél szobára vagy 3 szobás házra, azok érthető hogy dràgábbak.

Esetleg már szobát is gondoltam , hogy keresek de női lakótárssal. Erre betámadt pár férfi….

Nincsenek túl jó tapasztalataim

okt. 5. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ott keresgélnék, amiket írtál. Esetleg még ismerősöket, munkatársakat lehetne megkérdezni, de gondolom ez megvolt. Régebben voltak, akik egyetemek, főiskolák hirdetőtábláin hirdettek albérletet, talán még az is működhet.
okt. 5. 15:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Az egyetemi albérletekkel az a baj, akiket hívtam nem akartak idősebb lakótàrsat csak korukbelit.

Nagyon nincs szerencsém

okt. 5. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
És ha drágább albérletet keresel? Ezek szerint ebben árfekvésben nincsen kiadó lakás ott.
okt. 5. 16:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Van, de másnak adjàk ….

Mint mikor odahívtak 6unkat

Vagy mint mikor nemtudtam azonnal ugrani mert dolgoztam és mire végeztem oda adták másnak… vannak dolgok :(

Ezek àtlagos àrak az ekkora lakásra nem irreálisan olcsó/ legolcsóbb.

Ettől drágább nem fér bele biztonsággal. Meg ahogy írtam is értelme sem lenne, hogy egyedül 3 szobásat béreljek ki, még ha anyagilag kiszorítom rá akkorse.

Lehet rossz az időzítésem vagy nemtudom.

okt. 5. 17:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor esetleg másik város, település jöhezne szóba, ahonnan a munka még megoldható. Ha az nem jó, akkor kivárni, míg lesz megfelelő. Sajnos más nem jut eszembe.
okt. 5. 18:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Nincs autóm így nem igazán megoldható máshonnan a munka, hajnali kezdés stb. Még van egy hónapom talàlni.

Végső megoldás ha kiveszem a nagyobbat aztán én keresek oda egy nő lakótàrsat, hogy mégis megoszlanak a költségek akkor. Munka miatt meg én keveset leszek otthon.

okt. 5. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Www.Ingatlan.com
okt. 6. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!