Hogyan és miből fizettétek az albérletet kezdésként?
Figyelt kérdés
szept. 9. 17:54
1/7 anonim válasza:
Nyilván pénzből amit ami a fizetésem. Vagy hogy kell érteni a kérdést??
2/7 anonim válasza:
A megtakarításaimból.
Tinikoromban félre tettem a zsebpénzem legnagyobb részét, így a költözéskor nem kellett megvárnom, hogy megjöjjön az első fizetésem.
Ha nem lett volna pénzem, akkor meg nyilván várok néhány hónapot.
3/7 anonim válasza:
Pénzből, amit a munkámért kaptam..? Mi másból? Mi a kérdés? :D
4/7 anonim válasza:
A pénzemben, a fizetésemböl - mi más lehetöség van szerinted?
5/7 anonim válasza:
Megkapja az ember a munkájat. Vár 2 fizetést. Addig marad a szulok jyakan. Az megy kauciora. Utana mar koltozhetsz is. A fizetesedbol fizeted az alberleelted.
Amugy en egyetem alatt sok osztondijat kaptam a teljesitmenyert, versenyekert es volt kb 1.5 milliom indulasnak. Kb fel elment butorokra meg koltozesi koltsegekre. 340 kauciora. A maradekot befektettem es azota se nyultam hozza. Ott van az az osszeg ha baj lenne
7/7 anonim válasza:
Ez milyen kérdés? Miinden normális embernek egyértelmü, hogy erre való a fizetése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!