Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Újbuda vagy Óbuda a jobb.?

Újbuda vagy Óbuda a jobb.?

Figyelt kérdés
aug. 28. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kinek és mi célból?

Újbudának szerintem jobb a közlekedése. Óbuda olcsóbb

aug. 28. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Újbuda jobban el van látva, csak kicsit drágább Óbudánál.
aug. 28. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Közlekedés és bekötöttség szempontjából egyértelműen Újbuda a fejlettebb: metróvonal, pályaudvar, három Duna-híd, számos oktatási intézmény és munkahely, több üzlet és szórakozási lehetőség. Óbudának vannak csendesebb, patinásabb részei, ott a Római-part, közel van a Dunakanyar, a Pilis és a Visegrádi-hegység.
aug. 28. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét hely jó. Én az alapján döntenék, melyik van közelebb sulihoz/melóhoz (már amennyiben ez szempont, mert be kell járnod).
aug. 29. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A Dunakanyar és a Pilis nem mérvadó, mert én Csepelről sűrűn járok. :-)
szept. 13. 12:56
 6/7 anonim válasza:
64%
Obuda szsbb, csendesebb, nyugisabb, ujbuda túl népes, zajos
okt. 23. 16:05
 7/7 anonim válasza:

Mindkét keruletben laktam.

Óbuda: csendesebb, közel a hegy, Duna, viszont külváros, emiatt HÉV jó opció lehet a belvárosba jutáshoz, de 20 percenként jár és ha mondjuk Bécsi út/Vörösvári útnál laksz, akkor inkább 1 vill vagy 19,41,17, előbbivel a metró 10-15 perc, utóbbival 15-20. Éjszakai buszjáratot tekintve viszont átlagos.

Újbuda: Kelenföld szerintem jó ltp, de az egész XI. Kerületet véve egy családias, pezsgő hely. Igazából Újbuda majdnem belváros, főváros legnépesebb kerülete, itt a BME, ELTE , sok egyetemista lakik itt. Közbiztonságilag csak Kelenföldi pályaudvar ami gázos, azt kihagytam, hogy Óbudán ami gázos max Békásmegyer. Újbudán sokkal jobb a közlekedés, nem unalmas, szerintem összeségben jobb is, fejletebb kerület.

jan. 21. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!